AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediyesi'nin mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürdüğü ifade etti.
Ayrıca Mithatpaşa tüneli çalışmalar hızla devam ettiğini sahil yolu çalışmaların önümüzdeki zamanlarda başlayacağını belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ayrıca Partisi'nin 18 kuruluş yıldönümü ile ilgili 23 Ağustos Cumartesi günü Ankara'da kutlama yapılacağını ifade etti.

AK PARTİMİZ 18 YAŞINDA
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada, Partisi'nin 18 kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "23 Ağustos'ta Ankara'da ATO Kongre Merkezi'nde AK Parti'mizin kuruluşunun 18. yıldönümü var. Buraya, milletvekillerimiz,  Belediye Başkanlarımız ile birlikte katılacağız. Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla bir kutlama etkinliği olacak. Onun için hazırlıklarımızı yaptık inşallah cuma günü akşam orada hep beraber arkadaşlarımızla olacağız. Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar ülkemiz için milletimiz için neler yaptıklarını bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tekrar anlatacak. Ben partimizin bu kuruluş yıldönümünü tekrar ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ZONGULDAK'I ZİYARET TARİHİ HENÜZ  KESİNLEŞMEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak ziyaret tarihinin henüz netleşmediğini belirten İl Başkanı Zeki Tosun, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak ziyareti ile ilgili  herhangi bir kesinleşen bir şey yok. Zonguldak ziyaret tarihi daha bir daha belli ama bu Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız ziyaretlerine başlıyor. daha önce kendileri de belirtmişti bence en yüksek oy oranı olan illerden başlayacağım diyor. Rize'den bu hafta başlayacak ilerki zamanlarda Zonguldak'ıda ziyaret edecek " şeklinde konuştu.


ZONGULDAK BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Zonguldak Belediyesi'nin mahallelerde yol ekipleri kurduğunu ve yol çalışmaları hızla devam ettiğini belirten İl Başkanı Zeki Tosun, "Belediyenin mahallelerde yol çalışmaları devam ediyor, vatandaşlarımızın biraz sabretmelerini rica ediyoruz. Belediye Başkanımız mahallerde parke çalışmaları olsun asfalt çalışması olsunı hızlı bir şekilde yapılıyor. Şuan da Çaydamar tarafındaki parke çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde orman işletmesi ve ilerisine kadar olan kısım asfaltlama çalışmaya başlayacak. Mahallelerimizde öncelik sırasına göre üç ekip, 4 ekip, belki de 5 ekip şuan da mahallelerde parke çalışmalarına devam ediyor" dedi.

MİTHATPAŞA TÜNELİ'NDE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR
Kilimli Sahil yolu ve Mithatpaşa Tüneli çalışmaları hakkında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Mithatpaşa Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor, sahil yolunda bir kavşak düzenlemesi var onunla ilgili de  ihaleler daha önce yapılmıştı. Onların da hazırlıkları yapılıyor. Bunlar önümüzdeki günlerde, yapılacak. İhalesi  bitmiş ve yapım aşamasına gelinmiştir" dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi