Belediyemizden özür diliyorum

 

Geçtiğimiz pazar günü trafiğe kapalı alandan aracını çekmesini isteyen Zabıta Memuru ile münakaşa eden Halit Buğra Yiğit Belediye’ye gelerek özür diledi.

 

Geçtiğimiz günlerde Çaycuma Belediyesi Zabıta Memuru Muhammet Aloğlu ile münakaşa eden Halit Buğra Yiğit, Çaycuma Belediyesine gelerek, hem muhatabından hem de tüm personelden özür diledi. Yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle canının çok sıkkın olduğunu ve aldığı alkolün etkisiyle, hiç istemediği bir olaya karıştığını söyleyen Yiğit, “Gerçekten çok üzgünüm. Bana yakışmayan bir davranış sergiledim. Zabıta memurlarının bizlerin daha güvenlikli ortamlarda yaşayabilmemiz için nasıl bir gayretle çalıştıklarını çok iyi biliyorum. Alkolün etkisiyle arkadaşımın son derece haklı uyarılarını yanlış anladım ve aramızda istenmeyen bir olay gelişti. Ben hem kendisinden, hem Çaycuma’yı neredeyse yeniden imar eden tüm belediye personelinden özür diliyorum” dedi.

 

ÖZÜR DİLEMEK BİR ERDEM, AFFETMEKSE BÜYÜKLÜKTÜR

Zabıta memuru Muhammet Aloğlu ise, “Pazar günü nöbetçiydim. Yaya alanının trafiğe açık olduğu saatte, bir işleri olduğunu söyleyen üç şahıs araçlarıyla içeri girdi. Bir müddet sonra, alanın trafiğe kapanma saatinin geldiğini söyleyerek araçlarını dışarıya çıkarmaları konusunda kendilerini ikaz ettim. Konuşmalarımız sırasında alkollü oldukları her halinden belli olan şahıslar benimle tartışmaya girip, darp etmeye kalktı. Ben de 155’i arayarak durumu bildirdim. Karakola gidip ifadelerimizi verdik. Halit Buğra Yiğit, daha sonra, çok pişman olduğunu, böyle bir olaya alkolün etkisiyle karıştığını bildirerek benden özür diledi. Özür dilemek bir erdem, affetmekse büyüklüktür” dedi.

 
 
 
Editör: Haber Merkezi