Bem-Bir-Sen tarafından Zonguldak'ta iftar programı düzenlendi. Memurlar lokali düzenlenen iftar programına,Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medine Sevinç, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Memur Sen il başkanı Kamuran Aşkar, Memur-sen'e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri ile çok sayıda sendika üyesi katıldı.
Okunan kuranı Kerim ve duanın ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı.

  Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medine Sevinç yaptığı konuşmada Zonguldak Belediyesi ile sosyal denge sözleşmenin imzalanmasından sonra çok mutlu olduğunu belirterek "Bizim ortak medeniyetimizin en büyük özelliği hayırda yarışmaktır. Memur-Sen ailesi Türkiye'nin en büyük Sandikasıdır. ve Bugün bu aileye zonguldak belediyesi katıldı. Sosyal denge sözleşmesi yapmasından dolayı Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan'a teşekkür ediyoruz. imzalanan sözleşme çalışanlarımıza hayırlı olsun, cenabı Allah'a hamd olsun." Dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da yaptığı konuşmada, "En az 3 dönem Zonguldak'ta hizmet etmek istiyoruz. Ben yapılan sözleşmenin tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin niyetinizi kabul eylesin, inşallah Ramazan Bayramını da nasip etsin diyorum, şimdiden ramazan bayramını kutluyor tebrik ediyorum"dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi