Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, müzik festivali alanı içerisinde alkol satışına tepkilere "Ben yasakçı bir insan değilim" diyerek cevap verdi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş festivali ve festivaldeki alkol satış tepkilerini değerlendirerek şunları ifade etti;

ORGANİZASYON MÜKEMMELDİ VE SENEYE DAHA DA PROFESYONEL OLACAK

"Kozlu Müzik Festivali’nin ilki olmasına rağmen organizasyon muhteşemdi ve sıfır hatayla sonuçlandı. Zonguldak’ın bu organizasyona ihtiyacı vardı ve bunu devamlı hale getireceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde olumlu hava koşullarında festivali tekrarlamayı planlanıyoruz” dedi.

BEN YASAKÇI BİRİ DEĞİLİM Kİ..

Alkol tartışmalarıyla ilgili eleştirilere ise Başkan Bektaş, “Türkiye’deki bu kavram kargaşası bu ülkeyi yoruyor. Ana sponsor alkol firmasıymış. Bu firma devlete vergi veriyor. Alkolü yasaklasak bu seferde ‘Bu adam yasakçı. Laik ve Demokratik Cumhuriyet düşmanı” diyecekler. Organizasyon kontrol altında yapıldı ve ben yasakçı değilim. Yeter ki gençlerimiz özgürce eğlensin. Burada birazda siyasi polemik yapılmaya çalışılıyor. Bir taraf diyor ki, ‘Din elden gidiyor’, bir taraf diyor ki, “Laik Demokratik ülke elden gidiyor.’ Hiç kimsenin bir yere gittiği yok. Herkes birbirine saygılı olduktan sonra hiçbir sorun olmaz. Gençleri gördük, herkes birbirine saygı duydu. Bu memleketin bu kavgadan çıkması lazım. Kozlu Belediyesi olarak ‘Müzik Festivali’ne bir kuruş para da vermedik” ifadelerini kullandı.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi