Kanal Z’de hafta içi her sabah yayınlanan ‘Güne Merhaba’ programına AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar katıldı.

 Milletvekili Uçar, Zonguldak il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle günlerdir yaşanan elektrik kesintileri hakkında ağır eleştiriler yaptı.

Zonguldaklıların elektrik kesintileri konularında büyük mağduriyet yaşadığını belirten Milletvekili Uçar “Ankara’da Meclis’te olmamız nedeniyle şehrimizde ki sorunları burdan takip ediyoruz.Bu çağda 3 4 gündür elektrik kesintileri yakışmıyor.Hatlar da yakışan sıkıntılar nedeniyle bu sorunlar yaşandı.Sorun sadece Zonguldak’ta değil bazı illerde aynı sorun yaşanıyor.Biz bu konularla ilgili Ankara'da Enerji Bakanımız ve Enerji-Sa’nın yetkilileri ile görüşmelerimizi yapıyoruz. Elektrik kesintileri gerçekten vatandaşımızı mağdur etti. Ancak elektrik kesintilerinin siyasi malzeme yapılmasından hoşnut değilim" dedi.
Vatandaşların elektrik faturalarının yüksek gelmesi ile ilgili şikayetleri ile  ilgili sorusuna Hamdi Uçar şu şekilde cevapladı:”Ben de Enerji SA abonesiyim ve benim de elektrik faturam yüksek geliyor. Ben de bu durumdan memnun değilim.Fatura günü geldiğinde isteniyor.Benim ihtiyacım olduğunda beni enerjisiz bırakacaksınız ısınmama engel olacaksınız ama fatura gelince neden ödemiyorsunuz diyeceksiniz bunları kabul etmiyorum.” dedi.

HABER:ESRA AYDIN

Editör: Haber Merkezi