Zonguldak Berberler ve Kuaförler Odası yeni hizmet binasına taşındı.

Önemli açıklamalarda bulunan Bayar, mesleklerinde yüzde 18 olan KDV oranını yüzde 8’e indirilmesini beklediklerini söyledi.

Zonguldak Berberler ve Kuaförler Odası yeni hizmet binasına taşındı.

Yöne yönetim olarak verdikleri sözü tutmanı mutluluğu içinde olduklarını belirten Zonguldak Berberler ve Kuaförler Odası Mehmet Bayar, “Biz seçimden önce yeni hizmet binasına taşıyacağız diye üyelerimize söz vermiştik. Çünkü odamız gerçekten iz ve atıl urumdaydı. İlk etapta yeni bir hizmet binasına taşınacağız dedik ve bunu kısa zamanda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımızı yürütüyoruz başlangıç aşamasında daha yapacağımızı daha çok iş var. İnşallah Zamanla hepsini hayata geçireceğiz” dedi. 

HEDEFİMİZ MESLEĞİMİZİN KALİTE ÇITASINI DAHA DA YÜKSELTMEK

Hedeflerinin mesleğin çıtası daha da yükseltmek olduğunu belirten Mehmet Bayar,”hak ettiğimiz değeri bulmak için arkadaşlarımıza toplantılar yapıyoruz ve istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah zamanla düzeleceğine inanıyoruz birtakım şeyleri, bunları birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız” dedi.

ÜYELERİMİZ MESLEKLERİNİN KIYMETİNİ BİL SİNLER

Mehmet Bayar üyelerine seslenerek “mesleklerini kıymetini bilsinler. Çünkü gerçekten artık sanatkar yetişmiyor. hak ettikleri ücreti aşsınlar ve kendilerini ucuza satmasınlar” şeklinde konuştu. 

YÜZDE 18 KDV BELİMİZİ BÜKÜYOR, YÜZDE 8’E İNMELİ

Zonguldak Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Bayar, yüzde 18 olan KDV oranının %8’e indirilmesini istedi. 

Mehmet Bayar, “Yeni hükümetten beklentimiz yüzde 18 olan KDV oranının mesleğimizde %8 edilmesini talep ediyoruz. KDV oranı çok yüksek ve bu bizim belimizi büküyor. Ayrıca İŞKUR desteğinde devam etmesini talep ediyoruz.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi