Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldakspor, hafta sonunda kendi sahasında konuk edeceği Silivirispor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Patron Fatih Akyel nezaretinde Fener Sentetik Sahada yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan çalışma, kondisyona yönelik istasyon çalışması ile devam etti. Son bölümde ise yarı sahada teknik taktik çalışması yapıldı.

Son 9 haftadır kazanamayan Kırmızı-Lacivertli ekip, Silivri ile oynayacağı maçı kazanarak  kötü gidişine dur demek istiyor. Puan cetvelinin son sırasında bulunmasına rağmen geçen hafta lider  Gümüşhane’yi yenen Silivrispor’un kolay bir rakip olmadığını belirten Kırmızı-Lacivertli futbolcular, bu karılaşmayı  kazanmaktan başka bir çare düşünmüyorlar.

STRES YAPMAMALIYIZ

Haftalardır kazanamadıkları için artık bıçağın kemiğe dayandığını belirten takım kaptanı Mert Caymaz,  taraftarlarının desteği ile sahadan üç puanla ayrılmak istediklerini belirterek şunları söyledi: “Her hafta ayrı şeyleri söylemekten bıktık. Ama artık bıçak kemiğe dayandı. Artık kazanmamız gerekiyor. Fazla stres yapmaya da gerek yok. Biz iki haftadır da iyi futbol oynuyoruz. Son maçta iki gol birden atarak bu yöndeki şansızlığımız kırdık. Hafta sonunda Silivri ile çok önemli bir maç oynayacağız. Rakibimiz son sırada olmasına rağmen kolay bir maç olmayacak. Bu zorlu maçta taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bu maçı kazanıp artık güzel günler görmek istiyoruz.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi