Fırsat buldukça engelli vatandaşlarla bir araya gelen Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde de onlarla bir araya geldi. 

Güzel havayı fırsat bilerek Cumhuriyet Meydanı’nda vakit geçiren engelli vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Semerci, her zaman yüreği sevgiyle dolu olan engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını belirtti.  Vatandaşlarla sohbet ederek istek ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Semerci, imkanlar ölçüsünde engelli vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını dile getirdi. Herkesin bir engelli adayı olduğu belirten Başkan Semerci, engelsiz bir şehir düşüncesinden hareketle engelli vatandaşlarımızın hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için yaptıkları çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Yüreği sevgiyle dolu olan engelli vatandaşlarımız da kendileri ve yaşlılarımız için yapılan Yaşlılar Dinlenme Evi, kaldırımların genişletilerek yeniden yapılması, yolların, park ve bahçelerin, belediye binasının uyumlu hale getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye teşekkür ettiler.


Editör: Haber Merkezi