UMRE İÇİN BİRİKTİRDİĞİ PARASINI BİTMEYEN KİLİMLİ SAHİL YOLUNA BAĞIŞLAYACAK!

Umre için biriktirdiği 5000 lirasını Kilimli Sahil Yolu’nun yapımı için devlete bağışlayacak.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi ile Zonguldak’ın Kapuz mevkiinde bulunan sahil yolunun bir türlü tamamlanamaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Kilimli’de ikamet eden Mehmet Rüstem Tozman isimli vatandaş umre için biriktirdiği 5000 TL’yi Kilimli sahil yolu yapımı için devlete bağışlama kararı aldığını belirterek yetkilere sitem etti.

“Ben doğma büyüme Kilimli’deyim. Gidecek yerimiz yok. Bu yollarımızın bir an önce yapılmasını istiyoruz. Bu yollar heyecanla yapıldı ama nedense sonu gelmedi. Ben umreye gidecektim 5000 TL paramı hibe edeceğim bu yollar için ve vereceğim devletime. Esnaflar iş adamları siyasetçiler bu işe öncülük yapsın. Bu iş bir önce bitsin. Yazık değil mi bu araçlara ve bu araçların filtreli toz toprakta doluyor devamlı. Bu yollar bir an önce yapılsın istiyoruz devletimiz büyüktür. Kriz var deniliyor ama ben kriz göremiyorum, kriz nerede varmış herkes yaşantısına devam ediyor. Kriz yok ve bu yollar bir an önce yapılsın bu tüneller tamamlansın. Yazıktır, bütün vergilere verilen paralara yazıktır bizim vergilerimizle yatırımlar yapılıyor. Zonguldak’a hizmet yapılmıyor. Ben iki dönem Ak Parti'ye oy vermiş birisi olarak bu tünelin bir önce yapılmasını talep ediyorum. Bu yol bu tünel Türkiye Cumhuriyeti devletimize yakışmıyor. Gelik'te grizu oldu hemen yolları yaptırdı. Cumhurbaşkanı asfalt yaptırdı. Bu yetkililer bu yollar ile neden ilgilenmiyor. Bir an önce bu tüneller ve yollar yapılsın hizmete girsin.”Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi