AK parti İl Başkanı Zeki Tosun CHP'nin 24 milletvekili Zonguldak ziyaret etmesini bu sözlerle değerlendirdi.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

İL BAŞKANLARI TOPLANTISI ÇOK VERİMLİ GEÇTİ.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun; "Belediye başkanımız, il kadın kolları başkanımız ve gençlik kolları başkanımız ile Ankara’da il Başkanları toplantısına katıldık. 81 ilin il başkanları ile teşkilat başkanımız Erkan kandemir başkanlığında genel değerlendirme toplantısı yaptık.
Verimli bir toplantı oldu, ilk toplantıda teşkilatlarımızın ve genel merkezimizin işleyişleriyle ilgili konular görüşüldü. 
Daha sonrasında sayın Cumhurbaşkanımızın katıldığı basını açık ve basına kapalı bir şekilde toplantımızı gerçekleştirdik.
Belediye başkanımız toplantı sonunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Zonguldak’ta yapılan hükümet yatırımları hakkında teşekkür konuşması yaptı.
Toplantıdan aldığımız bilgileri  Zonguldak‘ta yaptığımız il yönetimi toplantısında belediye başkanımız ile birlikte arkadaşlarımıza bilgileri aktardık.
Tüm teşkilatlarımızın kurban bayramında ne yapacakları konusunda istişarede bulunduk, bundan sonraki il başkanları toplantımız 24 Temmuz’da inşallah yine Ankara’da olacağız.

AHMET METİN TURANLI İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun; "Emniyet müdürümüz ile beş sene uyumlu bir şekilde çalıştık ve Isparta'ya tayini çıktı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu beş yıllık süreçte ağabey kardeş ilişkileri içinde çalışmalarımızı yaptık.
Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum ve Zonguldak‘dan güzel anılarla gidiyor. Kendisine Isparta’da başarılar diliyorum."dedi 

BİR BAKAN GETİRİYORUZ, MUHALEFETTEN 24 MİLLETVEKİLİ GELSE NE OLUR Kİ..

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun; “Biz Zonguldak’a Cumhurbaşkanı ve Bakanlarımızı getiriyoruz. Onlar muhalefet partisi 24 kişi birden geziyorlar.
Biz burada iktidar partisi olarak bakanlarımız da ve bakan yardımcılarımız ile çalışmalarımızı yapıyoruz.
Cumhurbaşkanı geçtiğimiz ay Zonguldak’a ziyaret etti ve bütün Türkiye bu ziyareti takip etti.
Zonguldak‘ta yapılması gereken işler noktasında, sayın bakanlarımızın buradaki işleri takip etmesi noktasında son zamanlarda baya ilerleme kaydettik.
Bunlar belediye başkanlarımızın teşkilatlarımızın ve milletvekillerimizin gayretleri ile oluyor. Biz işimize bakıyoruz. Biz Zonguldak insanına ne verebiliriz ve ne katkı sağlayabiliriz onları düşünüyoruz.
Muhalefetin 24 vekili Zonguldak’a gelip de Zonguldak için yapabileceği hiçbir şey yok. Yaptıkları bir şeyde yok. Geldiler ilçelere daldılar, insanlarla konuştular ama muhalefet oldukları için bir şey yapma şansları yok. Biz bakan getiriyoruz onlar milletvekili vekili getiriyor."dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi