Zonguldak Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Erkan Küçük;  “Bizim üye sayımız çok az. 10 aydır görevdeyim. 10 ay sonra kongre yapılacak. Şu şartlarda aday olmam ancak pazarcılar odası bize bağlanırsa aday olur ve göreve devam ederim” şeklinde açıklama yapan Terziler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Boran cevap verdi. 


Zonguldak Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Erkan Küçük, Terziler ve Kunduracılar Odası’nın açıklamasının açıklamasını mantıksız bulduğunu belirterek, “Biz onlardan güçlüyüz onlar bize kayıt olsunlar” dedi. 

Geçtiğimiz günlerde Pazarcı esnafı Terziler ve Kunduracılar Esnaf Odasına kayıt olsun diyen Oda Başkanı Mehmet Boran’a Zonguldak Pazarcılar Odası Başkanı Erkan Küçük tepki gösterdi

Zonguldak Pazarcılar Odası Başkanı Erkan Küçük; “Terziler ve Kunduracılar Odasının üyesi yoksa kapatsın. Pazarcılar Odası kendi başına bağımsız bir odadır. Bizim üye sayımız 100’den 150’ye çıktı ilerleyen günlerde de 300'e çıkacaktır.  Bunun içinde bir çalışmamız vardır. Zonguldak’taki bütün seyyar satıcılar kanunen bize kayıt olmak zorundadır. Ayrıca Tuhafiyeciler pazarı buraya kurulduğunda bize kayıt olmak zorundalar. Pazara gelen Tuhafiyecilere şartımız odamıza kayıt olmalarıdır.Terziler ve Kunduracılar Odası’nın bu açıklamasını son derece mantıksız buluyorum. Onların böyle bir şey söylemeye hakları yok. Onlar bize üye olmak isterlerse olabilirler hiçbir sıkıntı yok. Biz onlardan güçlüyüz onlar bize kayıt olsunlar” ifadesini kullandı.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi