AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, son günlerde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın kendisine yönünde çıkan yerel gazete haberlerine çok sert tepki gösterdi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ın düzenlediği basın toplantısında katılan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
TEŞKİLATLAR TEŞKILATÇILIĞI, BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNİ YAPAR
Zeki Tosun gazetede çıkan haberleri nasıl değerlendiriyorsunuz sorusunu yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Başkan Alan ile bir sorunları olmadığını dile getirdi. Tosun, "Teşkilatlar teşkilatçılığı, Belediye Başkanı görevini yapar. Gayretimiz Zonguldak'a hizmet etmek. Bir derdimiz bir davamız var" dedi. 

BiZ FACEBOOK'TAN TWİTTER'DAN BU PARTİYİ YÖNETMİYORUZ
Tosun açıklamasında, "Biz kurumsal bir partiyiz. Bizim bir teşkilat yapımız var. Bizim il ilçe başkanlarının göreve gelmesi kongrelerle olur. Bunun dışında olan seyler söylentidir. Başkan Alan'ın ziyareti rutindir. Biz Facebook'tan Twitter'dan bu partiyi yönetmiyoruz. Biz tüm teşkilatımızla partiyi yönetiyoruz. Teşkilat bize gel der geliriz git der gideriz. 10 yıl sonra burada belediye başkanlığı kazanılmasında büyük pay sahibi. Birileri bu başarıya rağmen burayı karıştırmaya çalışıyor." dedi.AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Ayrıca tüm projeleri gerçekleştirileceğini ve Zonguldak hizmetli tanışacağını ifade etti.

ÇAĞLAYAN: "FİTNECİLER VAR"
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'da, "Bazıları fitne sokup kavga çıkarmak istiyor. Avuçlarını yalarlar. Biz il başkanımızın kaya gibi arkasındayız. Yine belediye başkanımızın da arkasındayız. Fitneciler kendi payına düşeni alsın" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi