Milletvekili Polat Türkmen, Hamdi Ayan’ın açıklamalarına cevap geldi

‘Bizim ayrımız, gayrımız olmaz’

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, MHP Zonguldak Milletvekili adayı Hamdi Ayan’ın açıklamalarını değerlendirdi.

MHP Zonguldak milletvekili adayı Hamdi Ayan, AK Parti’li yöneticileri eleştirmiş ve yaptıkları her işin takipçisi olacaklarını belirterek önemli bir iddiayı kamuoyuna duyurdu. 

Hamdi Ayan: “Muhterem Basın Mensuplarımız Hepinizin Malumu olduğu üzere Cumhur İttifakı Partimizin firesiz desteği ile başarılı olmuştur.Türkiye Genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da şahsımıza seçmenlerimizin verdiği oy desteği ittifaka da verilmiştir. Daha Bismillah demeden AKP Zonguldak yöneticileri Müdür ve Müdür yardımcılıklarında yapılan mülakatlarda  bize yakın olan arkadaşlarımıza düşük puanlar vererek elemişlerdir yetmezmiş gibi bugün açıklanan İş kur alımlarını nasıl yaptıklarını anlaya bilmiş değiliz  bu saatten sonra attıkları her adımın takipçisi olup kamu oyunun bilgilerine sunacağımın bilinmesini arz ederim” demişti.

‘İL VE MERKEZ İLÇE BAŞKANIMIZ BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ’

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’de, liyakata uygun davranıldığını, ayrımcılık yapılmadığını belirttiği konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Bizim ayrımız, gayrımız olmaz. Hak edenler  listede yer alır ve liyakata önem verilerek işler yapılır. Eğer sayın Hamdi Ayan’ın dediği gibi bir durum söz konusu ise organizasyonda kimler varsa araştırılır, bir haksızlık yapılmışsa bile o isimler yeni organizasyonda yer almazlar. Ben böyle bir şey olacağına inanmıyorum. Çünkü İl Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımız böyle bir şey yapmaz. Biz liyakata dikkat ediyoruz. Ama gerekli araştırmaları arkadaşlarımız yapacaklardır. Asla ve asla böyle bir şey söz konusu olamaz” dedi.  

(HABER: GAMZE TAŞDEMİR)

Editör: Haber Merkezi