Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Memiş, emekli maaş zamlarını eleştirerek, "Az alana az, çok alana az alanın iki katı zam verildi. Bizler size haklarımızı helal etmiyoruz. Öbür dünyada hakkımızı sizlerden söke söke alacağız. Allah sizleri bildiği gibi yapsın" dedi.

Ömrümün son dönemlerde emeklilerin sefa değil cefa çektiğini belirten Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Memiş şunları söyledi:

EKONOMİSTLERİNİZ YA HESAPTAN ANLAMIYOR YA DA..

"Emekli umduğunu bulamadı.  Siz ne yapıyorsunuz az alana az, çok alana az alanın iki katı. Hiç olmazsa tabandakileri koruyun ki hayır duasını alın. Tabandaki asgari ücretten emekli olmuş gariban geçineceğim diye çocuklarına bakmak için inşaatlarda sağda solda ne iş olursa olsun yapıyor. Emekliliğin sefasını değil cefasını çekiyor. Ömrünün son dönemlerinde Allah'tan korkun bu pahalılıkta 2500 lira ile bu gariban ne yapsın, ev kirasına, doğalgaza  elektriğe, su parasına yetmiyor ki aldığı aylık emekliler nasıl geçinsin söyler misiniz? Emekliyi aç bırakan sizlersiniz. Beyler sizin ekonomistleriniz neye göre hesap yapıyor bunlar hesaptan ya haberleri yok ya da yaptıklarından zevk alıyorlar.  Bizler size haklarımızı helal etmiyoruz. Öbür dünyada hakkımızı sizlerden söke söke alacağız. Allah sizleri bildiği gibi yapsın"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi