Zonguldak'ta partililer ile bir araya gelen iyi Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı, "Önümüzdeki dönem İYİ Parti'nin iktidarına biz hazırız. Milletde bu teveccühü bize gösteriyor." dedi.

İYİ Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve  Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaşı Zonguldak'ta partililerle bir araya geldi.
GMiS konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ile il yönetim kurulu üyeleri, Merkez ve ilçe başkan ve yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili topluluğu katıldı.Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
HER ŞEY İYİLERLE ÇOK DAHA iYi OLACAK..
Toplantı öncesi açıklama yapan İYİ Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaşı, önümüzdeki dönem İYİ Parti'nin iktidarına hazır olduklarını ve milletin de teveccüh gösterdiğini belirterek şunları ifade etti; "Böyle güzel bir ortamda, bu kadar iyilerin olduğu bir yerde nasıl kötü olabilir ki. Her şey çok güzel. Ben çok değerli İl Başkanıma, birbirinden değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, ilçe başkanlarımıza, İYİ Parti'ye gönül vermiş Gönül insanlarımıza bu salona teşriflerinizden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki dönem İYİParti'nin iktidarına hazırız." dedi.
(Haber- Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi