Ankara Uluslararası BatıKaradeniz Birliği Toplandı.

Zonguldak, Bolu, Çankırı, Sinop, Kastamonu,, Karabük, Bartın İllerinin Ankara'da teşkil olunan ve İl Temsili olan STK larından oluşan Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliğini temsilen Genel Başkan Tuncay Gençer, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kaya, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Aydın Öksüz, Ankara Bolulular Derneği Başkan V. Sn. Haydar Çakırtekin ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler'e ziyarette bulundu. 
Ankara Uluslararası BatıKaradeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençler yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Günümüzde, Büyük balığın küçük balığa göre tercih edildiği anlayıştan, hızlı balığın yavaş balığa göre avantajlı olduğu anlayışa evrildiği bir zaman dilimi yaşıyoruz. Yapılan eylem ve faaliyetlerin hızı kadar doğru, etkili ve hızlı bir şekilde anlatılması ve tanıtılması da Algı yönetimi anlamında çok önemli ve vazgeçilmezdir. Bu manada hayata bedenden çok ruhu ile bakabilen Yöneticilerin Devletimizin, Ülkemizin ve bölgemizin tanıtımında önemi tartışılmaz. Medeniyet köklerine şehitlik bağı ile bağlı olan bölgemiz insanı, Devletine ve milletine her zaman bağlı olmuş, ancak kendini ve bölgesini yeterince tanıtamamıştır. Tanıtım anlamında bölgemizin makus talihini yenmek adına Birliğimiz her türlü ortak proje ve işbirliğine açıktır. 
Zamanımızın dijital kodları bize hızlı hareket etmeyi mecbur kılmakta olup, beş dakika bile boş durmaya Bölgemizin tahammülü yoktur. Tarihte insanlık namına sayısız başarılara imza atmış olan Ecdadımızın üstün başarı seviyesine tekrar ulaşacağına, Dünyada TÜRK adaletinin yeniden tesis edileceğine inancımız tamdır. Bu manada Sn Genel Müdürümüz ile Bölgemizin kültürel, coğrafik ve sosyolojik anlamda köklerine giden sohbet ile geleceğimizin emin ellerde olduğunu görmek bizleri bahtiyar etmiştir. 
Pandemi sürecinin hemen akabinde normalleşmenin biran önce yakalanması için, bölgemize ve insanımıza yapılan yatırım asla boşa gitmeyecektir. Ülkesine ve devletine bağlı, hain çıkmayan Bölge insanımızın üst düzey devlet mekanizmalarında daha çok temsilinin getireceği faydalar, Bölgemizdeki özellikle "koç başı" olarak gördüğümüz Filyos Mega-Endüstri Bölgesi gibi büyük yatırımlar, Ankara'da üst düzey Devlet büyüklerimiz nezdinde yapılan lobicilik ve lojistik faaliyetleri istişare edildi. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette, nezaketli, samimi ve güler yüzlü kabulleri için Sn Genel Müdürümüze şükranlarımızı sunuyoruz.Ülkemizin hizmetkârıyız, devletimizin yanındayız."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi