Niyazi Kıransoy’dan Vali Çınar’a övgü

“Zonguldak böyle bir çalışkan bürokrata uzun zamandır hasretti”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy’a, Vali Ahmet Çınar’ın başarılı bir bürokrat olduğunu söyledi. 

Vali Ahmet Çınar’ı çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Niyazi Kıransoy: “Sayın Valimiz geldiği günden beri Zonguldak ile ilgili yoğun çalışan bir bürokrattır. Verimli çalışmalara imza atan, proje üreten, Zonguldak’ı daha yaşanabilir hale getirme çabasında olan bir Vali. Kendisini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Bu projeler açıklandığında siyasi parti temsilcilerini de çağırmıştı ve projeleri gördük. Zonguldak çehresini değiştirecek projelerdir. Zonguldak'ta gönül rahatlığıyla gezebileceğimiz bir sahil bandı oluşturulacak. İnşallah yakın zamanda hayata geçer. Tabi Zonguldak böyle bir çalışkan bürokrata uzun zamandır hasretti ve kendisini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

Xxxx

MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Vali Ahmet Çınar’ı kutladığını söyledi.

Hatırlanacağı üzere Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Çaycumalılar Buluşuyor etkinliğinde havaalanı ile ilgili müjde vermiş ve Türk Hava Yolları yetkilileri ile görüştüklerini belirterek, “Haftada 3 gün seferler yapılıyor. Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü ile görüştük. Uçakların inmesi sıkıntı yaşatan bir sıkıntılar var ama bunlar imkansız değil. En kısa sürede bunları aşacağız. ILS cihazı konusunda son aşamaya geldik. Bundan sonra inişler daha güvenli olacak. Havaalanımız yurt içi seferlerine açılacak” açıklaması yapmıştı.

ZONGULDAK BÖYLE BİR ÇALIŞKAN BÜROKRATA UZUN ZAMANDIR HASRETTİ

Bu açıklamayı değerlendiren MHP İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, şunları söyledi: “Sayın Valimiz geldiği günden beri Zonguldak ile ilgili yoğun çalışan bir bürokrattır. Tabi Zonguldak böyle bir çalışkan bürokrata uzun zamandır hasretti ve kendisini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Kendisini dikkatle takip ediyoruz. Tabii havaalanının olmayışı Zonguldak'ta büyük bir eksiklik, havalimanının atıl vaziyette durması ondan daha büyük bir eksikliktir. Netice itibariyle bu havaalanı 20 yılı aşkındır orada duruyor. İnsanlar bir yerden bir yere gitmek istediklerinde karayolundan başka bir alternatifleri de yok. Zonguldak deniz kenarında olmasına rağmen deniz taşımacılığından yararlanamayan bir şehir. Tren yolu ağları bağlı olmasına rağmen doğru dürüst tren yolu olmayan bir yer ve havalimanının olmasına rağmen Zonguldak çapındaki bir şehrin hava limanı olan atıl vaziyette durması tabii Zonguldak’a yakışmayan, Zonguldak’ımıza reva görülmemesi gereken bir şey. İnşallah sayın Valimiz bu konuda başarılı olur. Ve Zonguldak kamuoyunun da valimizin bu çabalarına destek olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

VALİNİN AÇIKLADIĞI PROJELER ZONGULDAK’IN ÖNÜNÜ AÇACAK

Ayrıca Vali Çınar’ın kısa bir süre önce açıkladığı ve içerisinde sahil düzenlemesini de bulunduğu 15 turizm projesini değerlendiren MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazı Kıransoy, “Sayın Valimiz geldiği günden beri verimli çalışmalara imza atan, proje üreten, Zonguldak’ı daha yaşanabilir hale getirme çabasında olan bir Vali. Kendisini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Bu projeler açıklandığında siyasi parti temsilcilerini de çağırmıştı ve projeleri gördük. Zonguldak çehresini değiştirecek projelerdir. Zonguldak'ta gönül rahatlığıyla gezebileceğimiz bir sahil bandı oluşturulacak. İnşallah yakın zamanda hayata geçer” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi