Yeşil Sol Parti Zonguldak İl Başkanı Ali Topaloğlu, “Bu bahar hem barışı hem de demokrasiyi müjdelesin!“ dedi.
2021 Nevruz kutlamalarını Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştireceklerini belirten Ali Topaloğlu şunları söyledi:
“Yüzyıllardır kutlanan, bahara ve yaşama merhaba diyen, zalimlere karşı direnişi ifade eden Nevruz hoş gelsin, bu bahar ateşinde barışı, demokrasiyi ve virüssüz, sağlıklı bir yerküreyi müjdelesin! Baharı ve doğanın uyanışını şenlik haline getiren tüm halkların bayramı kutlu olsun!
2021 Nevruz kutlamalarını Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştireceğiz. Anadolu coğrafyasındaki tüm halkların barış ve eşitlik talebini dillendireceğiz ve Nevruz ateşini harlayacağız.
Tek adam rejimi yenilip Türkiye demokratikleştirilmeden,  sorunların müzakere ile barış ve eşitlik temelinde çözülmeden, ekolojik yıkım sonlandırılmadan, iktisadi adalet sağlanmadan  mutlu yarınlardan bahsetmek elbette imkansızdır. Tüm dünyada hüküm süren otoriter tek adamların karşısında eşitlik, adalet, özgürlük ve demokrasi isteyen bizler, mücadelemizi büyütmeye kararlıyız.
Savaşsız, sömürüsüz, eşit ve özgür bir bahar için mücadelemiz devam ediyor. Tüm canlılarla birlikte barış içinde bir yaşam özlemini yaşatanların şenliğine selam olsun.Nevruz Kutlu Olsun!”

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi