Ak Parti Merkez İlçe Mahalle Teşkilatları ile toplantılarına devam ediyor. 25 Şubat Perşembe Günü Parti Binası Toplantı Salonunda Yeni Oluşturulan Mithatpaşa Mahalle Teşkilatı ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Teşkilat Başkanı Ömer Erbay, Tanıtım ve Medya Başkanı Nihat Keloğlu, Mahalle Koordinatörleri Hasan Ketenci ve Arzu Yalçın, Mithatpaşa Mahalle Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi katılım sağladılar.

Toplantı karşılıklı tanışma ile başladı. Ardından Mahalle ve Yeni Yönetim ile istişarelerde bulunuldu. Tanıtım ve Medya hakkında Mahalle teşkilatına bilgilendirmelerde bulunuldu.

Son olarak söz alan Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek " Ak Parti Ailemiz her zaman büyümeye devam ediyor. Sizler gerek daha önce görevlerde bulunmuş, gerekse dışardan desteklemiş fakat resmi anlamda görev almamış arkadaşlarımızsınız. Bu Çınar filiz vererek büyümeye devam ediyor. Sizlerde partimizin millete hizmet davasında çalışmaya başlayacaksınız. Banada sizler gibi bir görev verildi. Şu an Merkez İlçe Başkanı olarak karşınızdayım. Hep beraber bize teslim edilen bayrağı devraldık. El ele gönül gönüle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ak Partimiz Cumhurbaşkanımızın " Bu Partiyi siz kurdunuz, tabelasını asmak bize nasip oldu" sözündende anlaşıldığı üzere milletin partisidir. Bizim misyonumuz milletin partisi olan Ak Parti davasına uygun hizmet etmek olacaktır.

Bu Dava Bir Çok Zorlukların Ardından Buralara Geldi

Liderimiz Recep Tayyip Erdogan ve bu davaya gönül vermiş dava adamları bir çok zorluklar çekerek bu davayı bu noktalara getirdiler. Ak Partimiz hükümetlerinin Liderimiz önderliğinde Millet için yaptıkları ortadadır. Sizler bu davanın temsilcisi olarak her zaman halkımız ile iç içe olacaksınız. Bizim mahalle teşkilatlarımız seçim zamanı değil her zaman halk ile hemhal olan teşkilatlardır. 

Ak Parti Davasının Merkezinde İnsan Vardır

Cumhurbaskanımız hiç bir ayrım gözetmeksizin insanı bu partinin davasının merkezine koyan bir liderdir.

Ülkemiz Enerji İhtiyacını Çözmüş Olacaktır

İimizde bir çok yatırımlar yapılmaktadır.  ilimizi ziyaret edecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu bu çalışmalarda incelemelerde bulunacak. Ülkemiz ve ilimiz için Hayal Projesi olan Filyos ta incelemelerini gerçekleştirecek. Ülkemiz için en büyük cari açığı oluşturan enerji konusunda Karadeniz'de çıkartılacak gaz Filyos Limanı aracılığı ile inşallah halkımız ile buluşacaktır. Enerji konusunda Ülkemize limanımızın çok büyük katkıları olacaktır. Gerek gaz, gerekse diger enerji kaynaklarının kullanılması ile ülkemiz en kısa zamanda  enerji ihtiyacının büyük kısmını karşılar hale gelecektir. 

Bu Ülke Artık Sokulmaya Çalışılan Kalıplara Sığmıyor

18 yılda çok büyük işler yapıldı. Her ayağa kalkma girisiminde darbelerle bizi yıkmaya çalıştılar. Artık eski Türkiye yok. Bu ülke sokulmaya çalışılan kalıplara artık sığmıyor. Hepimiz dik durdukça vatan için, millet için mücadele ettikçe, bize ancak yel eser. " dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi