Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, Kadın kooperatifleri satış ünitesi projesini Zonguldaklı kadınlara büyük bir katkı sağlayacağını söyledi.

Yalçıner yaptığı açıklamada Belediye Başkan Adayları Hamdi Ayan’ın Zonguldaklı kadın girişimcileri unutmadığını belirterek şunları söyledi.

“Milliyetçi Hareket Partisi üretken belediyecilik anlayışı ile kadınlarımızın mevcut yaşamlarını kolaylaştırmak gereksinimlerine destek olmak ekonomik anlamda güçlendirmek ve kadınlarımızın günlük yaşam yükünü azaltmak Zonguldak'ta yaşayan kadınlarımızın yoksulluğu ile mücadele etmek adına yerel yönetimlerin kadın dostu belediye hizmetlerinin gerekliliği üzerine kafa yormamıza neden olan Kadın Girişimci Kooperatifleri adı altında kuracak olduğumuz birim Belediye başkan adayımız Hamdi Ayan'ın hazırlamış olduğu projesi bu anlamda Zonguldaklı kadınlarımıza büyük ölçüde katkı sağlayacaktır. Yerel yönetimlerin de o bölgede yaşayan kadınlarımıza da hizmet götürülebileceğini düşünüldüğünde kadınlarımız için hazırlanmış çok özel ve bir o kadarda anlamlı bir projedir. Kadınlarımızın ekonomik anlamda güçlenmesi ve özgürleşmesi için Milliyetçi Hareket Partisi belediyecilik anlayışımıza dair bir farkındalığımız olduğuna inanıyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde Zonguldak halkımızın da teveccühleri ile Zonguldak Belediyesi'nin aldığı takdirde Belediye Başkan adayımız Hamdi Ayan’ın Zonguldaklı kadınlarımızı düşünerek hazırlamış olduğu (Yarın için Bu Günden) anlayışı ve sosyal belediyecilik sorumluluğu ile yapılmış olan bu projesini Zonguldaklı kadınlarımızın sahip çıkacağına ve büyük ilgi göstereceklerine inancımız tamdır.”dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi