SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU KONGREYE TELEKONFERANSLA KATILARAK PARTİLİLERE HİTAP ETTİ

Saadet Partisi 6.Plağan İl Kongresi Pazar günü Dedeman'da gerçekleştirildi.
Tek liste olarak gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Burak Erol, Güven tazeledi.

Kongreye partililer ve delegeler ile birlikte ayrıca Saadet Partisi  Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, Deva Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, CHP İl Başkanı Murat Pulat, iyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, AK Parti il başkan yardımcısı Kadir Hatipoğlu,  ve çok sayıda sivil toplum kuruluşları temsilcileri davetli olarak katıldı.

Kongrenin divan başkanlığını Saadet Partisi Genel Merkezinden Zonguldak il Sorumlusu Eyüp Yıldırım yaptı.

BURAK EROL: BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR..

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol kürsüye gelerek kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştirdi.
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol şunları ifade etti:

"1969'dan bugüne emeği geçen birçok büyüğümüz geldi, geçti. Vefat eden büyüklerimize Allah'tan rahmet, sağ olanlara başarılar diliyorum. Bu şehre siyasi, sosyal her türlü katkıyı sağlamak bizler için mutluluktur. Zonguldak'ın suyunu içen insan mücadelecidir. Ticaretin geliştiği, üretimin, istihdamın büyüdüğü, kalitesinin arttığı, spor faaliyetlerinin başarıyla anıldığı, belediyemizin halkın dertlerine derman olduğu, trafiğinde sıkışmadığımız, yaşanabilir Zonguldak'ın Saadet Partisi ile olacaktır. Biz yeni bir iklimin doğmasını sağlayacağız. 9 ay önce İl Başkanlığı görevi bize tebliğ edildi. Bizden önceki tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kongreye gidiyoruz, bizim büyük hedeflerimiz var. Bu vesile ile kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum." dedi.

YÖNETİM VE FAALİYET RAPORLARI İBRA EDİLDİ..

Burak Erol'un konuşmasının ardından Faaliyet raporu ve hesap raporu okundu. Ardından, Yönetim Kurulu'nun ibrası gerçekleştirildi.

ÖMER FARUK YAZICI: EKONOMİ İYİYE GİDİYOR DİYE İNSANLARIMIZ KALDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR..
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı'da, "Geçim sıkıntısını en iyi madenlerde kazma kürek sallayarak evini geçindirmeye çalışan bu şehrin insanları bilir.  Ne zorluklarla kazanılır ekmek parası en iyi siz bilirsiniz, bir ev nasıl geçindirilir, ülkenin durumu nedir, ülkenin sıkıntıları nedir en iyi Zonguldaklılar bilir. Birileri ülkemiz iyi gidiyor ekonomimiz uçuyor masallarıyla bu ülke insanının ülke insanını kandırmaya çalışsa da hakikat-i bile her gün Hayat bağımlılığıyla mücadele eden insanlarımız var.  Çok kıymetli misafirler üzülerek ifade ediyoruz ki bugün Türkiye'nin içinde bulunmuş olduğu durum çok ciddi manada sıkıntılı. İnsanımız hem Ferdi ihtiyaçlarını karşılayamıyor hem de ailesinin ihtiyaçlarını karşılayamıyor. İnsanımızın mutsuz ve umutsuz. Elbette Türkiye'nin bu halinde 18 yıldır iktidar sahibi olan bir parti Türkiye'nin gerçek gündemini perdeleyemez. "Dedi.

GENEL BAŞKAN TELEKONFERANSLA PARTİLİLERE HİTAP ETTİ..
Kongre'de partililere telekonferans hitap eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu toplumsal kutuplaşmayı ortadan kaldıracaklarını, ve adaleti sağlayacakları, üretimi artıracaklarını ifade etti.


YENİ YÖNETİM KURULU:
BAŞKAN:Burak Erol
YÖNETİM: İsmail üstünyer, Abdullah Kırnapçı, Hasan Öztürk, Seyfettin Aydemir, Hüseyin Topalahmetoğlu, Bayram Yaman, Sedat Başoğlu Müslim Altunkaya, Akın Murat Darakçı, Recep Terzi, Cem Baruönü, Bulut Kardaş, Erol Kara, Ethem Azaklıoğlu.

İL DİSİPLİN KURULU: 
Nevzat Püren, Emrullah Şekerci, Mehmet Özmekik, Şaban Öztürk, Ramazan Çavdar.

ÜST KURUL DELEGELERİ:
Burak Erol, İsmail Üstünyer, Abdullah Kırnapçı, Engin Zeren, Halil Korkut, Hüseyin Topalahmetoğdu Sabri Demiryürek, Hasan Öztürk Nevzat Püren, Şahin Kalça.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi