Görevini kongrede Berhur Özübek’e devredecek olan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, “Benhur Özübek'e devredeceğimiz kutlu bayrağın çok daha yukarılara taşınacağına canı gönülden inanıyorum” dedi.

AK Parti İl kongresinde yönetim kurulu üyesi olan İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, 
Önümüzde ki günlerde gerçekleştirecek oldukları 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresinde, Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ün oluruyla Benhur Özübek’in aday olarak gösterildiğini söyledi.

Yıllarca birlikte görev aldığı Benhur Özübek'e devredeceği kutlu bayrağı çok daha yukarılara taşınacağına canı gönülden inandığını belirten Burhan Onuk, şu açıklamayı yaptı

Değerli Zonguldaklı Hemşehrilerim, 19 yıldır hız kesmeden yürüdüğümüz AK davamız yeniden tazelenme ve yeniden dirilişin habercisi olan bir kongre sürecini daha tüm hızıyla tamamlıyor. 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongremiz ile beraber ilimizde inşallah kongre sürecimizi tamamlayacağız.
Yaklaşık 6 yıldır büyük bir özveri ve heyecanla yürütmeye çalştığım İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaş haddimi doldurmam ve il yönetiminde görev almam münasebetiyle devretmeye hazırlanıyorum. Genel merkezimiz ile yapılan istişareler sonucunda önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek olduğumuz 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongremizde, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Ahmet Büyükgümüş'ün tensipleriyle Benhur Özübek kardeşimiz aday olarak gösterilmiştir. Yıllarca birlikte görev aldığımız Benhur Özübek'e devredeceğimiz kutlu bayrağın çok daha yukarılara taşınacağına canı gönülden inanıyorum.
"Yüreği soğuyanın savaşı biter !" diye bir söz var. Yaşım ne olursa olsun, partimizin bana vermiş olduğu görev ne olursa olsun yüreğim Recep Tayyip Erdoğan aşkıyla yanmaya devam edecektir. Örnek aldığım düstur ise "90 yaşında Peygamber Efendimizin müjdesine ulaşabilmek için İstanbul'un fethi doğrultusunda yola çıkacak olan orduya katılmak için can atan Ebu Eyüp El Ensari'yi anlayabilmektir." Bu düşüncelerle inşallah ömrümüz yettiğince bu kutlu yolda bir nefer olmaya devam edeceğim.
Göreve geldiğim günden itibaren her türlü programımızda şahsıma ve bizlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı İl başkanımıza, il kadın kolları başkanımıza, milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye ve il genel meclis üyelerimize, teşkilatımıza gönül vermiş tüm yol arkadaşlarımıza ve kömür karası şehrimizin alnı ak gençlerine şükranlarımı sunuyorum.”
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi