Bursa’nın meşhur hurma tatlısı, Saltukovalı işletmeci Metin Topcuk tarafından Zonguldak’a getirildi.

Saltukova Beldesi’nde belediye binasına yaklaşık 100 metre mesafede hizmete açılan işyerinin açılış törenine Saltuova Belediye Başkanı Alim Genç, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Alim Genç’in hayırlı olsun dilekleriyle açılış konuşmasının ardından, dualarla hizmete açılan işyerinde Bursa’da damtad markası ile satılan meşhur hurma tatlısı ikramı yapıldı.

Zonguldak’ta damtad 67 markası ile satışa sunulan Bursa’nın meşhur hurma tatlısı açılışa katılan vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

İşletmeci Metin Topcuk, Bursa’da ikamet eden yakınlarının tavsiyesi ile bu işe girdiğini ve firmanın ilk kez kendilerine bayilik verdiğini belirterek, “Halkımızı bu lezzetle tanıştırmak istedik. İşletmemizi açtık. İnşaallah hayırlara vesile olur. Bursa’nın meşhur hurma tatlısını tüm il genelinde tanıtmak ve marketler, restoranlar, yemek imalathaneleri eliyle vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz.

Bu vesile ile açılış törenimize katılan sayın belediye başkanımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABER : Ercan AYGÜN

Editör: Haber Merkezi