Büyük Birlik Partisi’nde nöbet değişimi yapıldı. Türkiye Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, ile yapılan istişare soucunda Zonguldak İl Başkanlığına Serdal Acar, getirildi.

Türkiye Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar’a yetki belgesi ve partiye katılanlara rozet takma töreni düzenlendi.

Türkiye Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Uysal ve Ahmet Yeliz, Cumhur ittifakına sadık kalacaklarını İfade ederken daha çok belediye başkanı ve meclis üyesi çıkarmak için daha çok çalışacaklarını söylediler. 

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Zonguldak Kozlu ilçesinde Restorant İl Başkanlığı devir teslim Töreni ve rozet takma töreni düzenlendi. Törene Türkiye Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Uysal ve Ahmet Yeliz, önceki dönem Zonguldak il başkanı Turgut Günay ve yerine atanan Serdal Acar ve çok sayıda partili katıldı. 

TURGUT GÜNAY VEDA KONUŞMASI YAPTI
Zonguldak il Başkanlığı görevini Serdal Açar’a devreden Turgut Günay, yaptığı veda konuşmasında“ Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanlığını iyi bir yere getirdim. Ancak yapılan istişareler sonucunda benim yerime Serdal Acar, getirildi. Serdal Acar’ın partinizi ve partimizin bayrağını daha iyi yerlere getireceğine eminim. Partime ve Acar’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Ben hakkımı helal ediyorum sizlerde hakkınızı helal edin” dedi. 

SERDAL ACAR; ZONGULDAK’TA PARTİMİ ÇOK İYİ TEMSİL EDECEĞİM VE TÜM BELEDİYELERE TALİBİZ


Yeni Büyük Birlik Partisi Zonguldak il başkanı Serdal Acar; “Bir önceki dönem il başkanımdan görevi devralmanın mutluluğu içersindeyim. Önceki dönem yöneticiler bizlere başarılı bir teşkilat ve il başkanlığı bıraktılar. Aldığımız bayrağı daha yukarıya taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Önümüzdeki seçimlerde gereken çabayı ve başarıyı Büyük Birlik Partisi olarak vereceğiz. Büyük Birlik Partisi olarak Zonguldakdaki tüm belediyelere talibiz. Bu çalışmalarda ve başarılar da siz değerli Zonguldak halkına ve partilere çok güveniyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak Zonguldakı'n her yerinde olacağız ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerden tek isteğimiz birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. 

HÜSEYİN UYSAL; BBP ZONGULDAK'TA ŞAHA KALKACAK 

Partisinin devir teslim töreninde konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Uysal; “Zonguldak'tan çok umutluyuz Zonguldak'ta Serdar Acar ile birlikte partimiz daha da güçlenecek ki buna inanıyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak Zonguldak'ta omuz omuza mücadele devam edeceğiz. Birlik Partisi'ne ülkemizin ihtiyacı var. Kadınlarımızın da artık siyasetin içinde yer almasını istiyoruz aktif olarak. Büyük Birlik Partisi olarak omuzlarında çok büyük bir sorumluluk vardır"dedi.

AŞI KARŞITLARINA İNANMAYIN VE AŞINIZI MUTLAKA OLUN

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Uysal konuşmasında ayrıca covid-19 salgınına karşı aşılama çalışma karşıtlarının ise boş durmadığını belirterek bunlara kulak asılmaması gerektiğini herkesin aşı olması gerektiğini ifade etti.


YELİZ; MİLLET İTTİFAKI KENDİSİYLE ÇELİŞİYOR

BBP Başkan Yardımcısı Ahmet Yeliz yaptığı konuşmada, bir yanda olimpiyatlarda edilen başarıları kutlarken bir yandan da orman yangınlarında ciğerlerinin yandığını ifade etti
Yeliz, "CHP, HDP ile işbirliği yapıyor. Millet ittifakı ortakları CHP ve İyi Parti Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı çıkıyorlar ama kendileri iki adamlık yönetim ön görüyorlar. Kendileriyle çelişiyorlar.
Zonguldak il başkanlığına getirilen Serdal Acar’ı kutluyorum, kendisi başarılı olacaktır buna inancımız tamdır." dedi. 

SERDAL ACAR YETKİ BELGESİNİ ALDI

Yapılan konuşmaların ardından genel başkan yardımcıları Hüseyin Uysal ve Ahmet Yeliz Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar’a yetki belgesini verdiler. 

BBP'YE KATILANLARA ROZET TAKILDI

Büyük Birlik Partisi‘ne katılan sekiz partiliye rozetleri takıldı.
Tören sonunda toplu fotoğraf çekildi

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi