Sevgili Okuyucular, 

Sizlere en son “ Biz Size Döneriz “ diye bir köşe yazdım ama ben bile bir türlü dönemedim. Yine yoğun dönemlerin esiri oldum ve pek yazmaya fırsatım olmadı. 

Birkaç gündür Kilimli ’deyim.

Bildiğiniz üzere mahalli idareler seçimine her geçen gün daha da yaklaşıyoruz ve seçim hareketlilikleri caddeye sokağa inmeye başladı. 

Malumunuz spor ve siyaset muhabbetleri olmazsa olmaz muhabbetlerimizdendir. Neredeyse her koşulda her platformda her masada mutlaka spor ya da siyaset muhabbetlerine giriyoruz. Seviyoruz da bu konuları; çoğu zaman bilmesek bile konuşabiliyoruz.

Velhasılıkelam Kilimli’ de caddede durduğunuzda gözlemler yaptığınızda mutlaka ilginizi birinin çektiğini göreceksiniz. 

Her geçen mutlaka selam verir hal hatır sorar; ilgi alaka o biçim. 

En güzel yanı da “ Abi, kardeşim “ gibi samimi ve içten söylemlerle yaklaşım içinde bulunulması. 

O’nun da çayını içmeyen kimsenin de olmadığını düşünüyorum; 

O derece yüreği geniş, sevgi ve saygıyı yaşatan insanlıklı biri olduğunu da herkes bilir.

Şimdi O kim diye soranlarınız olabilir? Bende sizlere şöyle cevap vereyim:

Geçtiğimiz süreçte 3 tane belediye başkan adayı belli olmasına rağmen Kilimli’de herkesin, caddenin, sokağın, kahvehanelerin hepsinde “ Acaba Aday Olacak Mı?” diye konuşulan biri...

Oturup karşılıklı Kilimli’yi konuşsanız size neredeyse 202’deki parke taşlarının sayısını verecek kadar, tüm mahallelerin yaşadığı sıkıntıları bilen, bu coğrafyaya hâkim olan birinden bahsediyorum sizlere. Genci, yaşlısı, kadını, erkeği herkesin teveccüh gösterdiği gençlerin abisi Erdinç Kargidan’dan bahsediyorum.

O kadar konuşuldu; kimi aday olmayacak dedi, kimi olamaz dedi ama İYİ Parti İl ve İlçe yönetimi arkasında durdu ve Erdinç Kargidan’ın İYİ Parti Kilimli Belediye başkanı adayı olduğunu tüm Zonguldak’a duyurdu.

Buradan öncelikle adaylarının arkasında duran tüm İYİ Parti teşkilatını tebrik ediyor, Erdinç Kargidan’a ve diğer tüm adaylara başarılar diliyorum. Umarım demokrasinin buyurduğu bir şekilde barışın, dostluğun ve centilmenliğin hâkim olduğu bir seçim dönemi yaşarız.