Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, parti çalışmalarına devam ettiklerini Zonguldak'ta girilmedik kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyledi.
27 Ekim'de İl kongresini gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi'nin İl Başkanı Necdet Sarı yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Zonguldak gündemi değerlendirdi ve önemli açıklamalarda bulundu. 

ZONGULDAK'TA GiRMEDiK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ..

"Zonguldak'ın güzide  basını ile beraber bu kahvaltıları geleneksel hale de getirmeyi düşünüyoruz. Eğer Zonguldak'ımızın basın mensubu emekçi kardeşlerimize kabul ederlerse üç ayda bir böyle bir kahvaltılı toplantı yapmak istiyoruz.Zonguldak'ta çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı şunları ifade etti:
"Allah'ın izniyle değerli kardeşlerim Yeniden Refah Partisi olarak 23 Kasım 2018'de kurulduktan sonra Zonguldak ve ilçeleri kısa sürede teşkilatlanma çalışacağım çalışmalarımızı tamamladık. Allah'ın izniyle Zonguldak'ta partimizin kurucu listelerini hazırladık ve 5 tane Ülkemizde de şuanda kongremizi yapmış durumdayız. 3 ilçemiz kaldı. İnşallah onları da en kısa zamanda kongrelerini yapıp Zonguldak'ta tam teşkilatlanmış bir parti olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Zonguldak ve ilçelerinde gerekli çalışmaları yapıyoruz.Bunlar  halkımıza daha kısa bir süre içerisinde ulaşmanın çabalarıdır. İnşallah en kısa zamanda Zonguldak'ta Yeniden Refah Partisi'nin çalmadığı kapı girmediği dükkan ve tanışmadığı hemşerimiz kalmayacak." dedi.

MİLLETİMİZ YENİ BİR PARTİ ARAYIŞINDA...
Halkın yeni bir parti arayışı içerisinde olduğunu belirten Necdet Sarı sözlerine şöyle devam etti; "İnşallah bu gezilerimiz de bu çalışmalarımızda şunu da gördük ki hakikaten hemşehrilerimiz milletimiz bir arayış içerisinde. Mevcut iktidar ve muhalefetten artık yeterli seviyede bir sevgi göremedikleri için yeni bir partiye ihtiyaç duyduklarını ve yeni bir şekillenmenin Türkiye'de yeni bir vizyonun olması gerektiği inancında. Yeniden Refah Partisi'nin liderimiz Dr. Fatih Erbakan Bey'in bir an önce sahalara çıkıp bu teşkilat çalışmaların hızlandırılmasını istiyorlar ve çok büyüklük tevekkül ile karşılaşıyoruz. 

17 KASIM'DA BİR KONGREMİZİ GERÇEKLEŞTiRECEĞiZ..
17 Kasım büyük kongre gerçekleştireceklerini belirten Necdet Sarı, "Allah'ın izniyle değerli kardeşlerim bugün kü toplantımızın ana konusu sizlerinde bildiği gibi büyük kongremiz. Allah nasip ederse 17 Kasım 2019 saat 9'da Ankara Arena Spor Salonunda büyük kongremizi gerçekleştireceğiz ve tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta da bu kongremizi çalışmalarını en ince detaylarına kadar yapmaya çalışıyoruz. "dedi.
ZONGULDAK HALKININ PARTiMiZE OLAN TEVECCÜHÜ BiZi MUTLU EDiYOR..

Necdet Sarı, "Yeniden Refah Partisi olarak kısa süre içerisinde teşkilatlarımızın tamamlanmasıyla birlikte bu çalışmalarda netice vermeye başladı ve bütün üyelerimiz diğer siyasi partilerden istifa ederek bize geliyorlar." dedi.
ZONGULDAK HALKI BiZiM KARDEŞiMiZDiR..
Necdet Sarı, "Türkiye'de yaşayan 82 milyon kardeşimize Zonguldak'ta yaşayan 595 bin kardeşimizi bir kardeş olarak görüyoruz. Allah'ın izniyle her gelen kardeşimiz kafasında hangi düşünce olursa olsun Biz  Zonguldak'ı ayağa kaldırmak istiyoruz. Zonguldak için biz bu kardeşlerimizle beraber aynı yolda yürüyoruz" diye konuştu.
23 KASIM'DA 1 YILIMIZ DOLUYOR..
23 Kasım'da partinin bir kuruluş yıldönümü tamamlayacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, "İnşallah 23 Kasım'da bir sene olacak. Biz kökleri geçmişte olan bir siyasi partiyiz. Merhum liderimiz Profesör Doktor Necmettin Erbakan'ın önderliğinde milli görüş çizgisinde ve Zonguldak'ta hemşehrilerimize ve Türkiye'deki bütün vatandaşlarımıza milli görüşün asıl gerçek olarak ulaşmasını sağlamak için 23 Kasım'da Dr. Fatih Erbakan ile birlikte inşallah biz bu yola girdi.  Allah nasip ederse de kıyamete kadar devam edecektir." dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi