Diyanet İşleri Başkanlığı'nca tüm Türkiye çapında, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte ”Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz”  programı başlıyor.
Yarıyıl tatili boyunca çocuklara camiyi sevdirmek ve ibadet alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen program hakkında din görevlileri camilerde vatandaşları bilgilendirdi.Din görevleri cemaate çocuklarımızı tatil boyunca camiyi sevmeleri ve ibadet alışkanlığı kazanmaları için camiye getirmeleri çağrısında bulunularak şöyle hitap etti:
''Malumunuz ilk ve orta dereceli okullarımız  yarıyıl tatiline girdi. Diyanet İşleri Başkanlığımız, yarıyıl tatilinde yavrularımızın ibadet alışkanlığını pekiştirmek için tüm camilerimizde , “Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz” şiarıyla bir program uygulayacaktır. Bu vesileyle çocuklarımızı ve gençlerimizi aileleriyle birlikte camilerimize bekliyoruz. Başta velilerimiz olmak üzere bütün cemaatimizin bu konuda duyarlı davranacağına inanıyoruz. Rabbim bizlere göz aydınlığımız olacak nesiller ihsan eylesin ve bizi muttakilere önder kılsın!.Hem de bu şekilde çocuklarımız yazın Kur'an kursunda öğrendikleri dini bilgileri tazeleme imkânına kavuşmuş olacaklardır.'
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi