Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanlığı'nca Terör devleti İsrail’ in mübarek Ramazan ayında ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ ya yaptığı çirkin saldırı ve Filistinli müslüman din kardeşlerimize uyguladığı şiddet kınandı.

"Filistin, müslüman dünyasının kanayan yarasıdır!" diyen Fikr-i Asım Fikir Ve Düşünce Derneği Başkanı Sinan Toprak bunun vebalinin 2 milyarlık müslüman dünyasının boynuna olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Terör devleti İsrail’ in mübarek Ramazan ayında ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ ya yaptığı çirkin saldırıyı ve Filistinli müslüman din kardeşlerimize uyguladığı şiddeti kınıyoruz.
Ele geçen ilk fırsatta müslümanları sindirmeye, korkutmaya ve yıldırmaya çalışan terör devleti İsrail, kardeşlerimiz üzerindeki şiddetini gün geçtikçe arttırmaktadır. Kardeşlerimizin düştüğü bu müşkül durum hepimizin vicdanını sızlatmaktadır. Filistin, müslüman dünyasının kanayan yarasıdır! Yaklaşık 2 milyarlık müslüman dünyası hala bu duruma çözüm bulabilmiş değildir. Bunun vebali hepimizin boynunadır. Müslüman dünyasının Filistin konusunda ortak tavır takınarak yekvücut olması elzemdir! 
Bu vesile ile bizler fikr-i Asım fikir ve düşünce derneği olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyunun bilmesini isteriz. Gerek kamu kurumları gerekse de diğer STK’ larımızla ortak projeler yürütmeye hazır olduğumuzu bildirerek olaylar nedeni ile yaralanan kardeşlerimize acil şifalar dileriz"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi