Alaplı Belediyesi İlçe merkezi Postane karşısında yaklaşık 1000 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan ‘Aile Parkı’ çalışmalarına başladı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçede yaşam standardını artırmak ve nefes alınacak alanların sayısını çoğaltmak için yeni park projelerini hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

İlçe Merkezi Postane karşısında başladığımız ‘Aile Parkı’ bu bölgedeki vatandaşlarımız için önemli bir sosyal alan olacağını belirten Tekin, “Parklar şehirlerin gerdanlığıdır. Bu doğrultuda göreve geldiğimiz günden itibaren İlçemizin daha yaşanabilir olması ve sosyal alanlarının sayılarını arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Postane karşısında yaklaşık 1000 metrekare alan üzerine inşa edeceğimiz Aile Parkı ’da merkezde vatandaşlarımızın oturup dinlenebileceği vakit geçirebileceği bir sosyal yaşam alan haline gelecek. Parkımızda süs havuzu, oturma ve yürüyüş yolları ile çocuk parkı olacak. Şuanda üst yapı çalışmaları devam ediyor. İnşallah tüm bu çalışmalar tamamlandığında İlçemize çok güzel bir Aile Parkı daha kazandırmış olacağız.” Dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi