Muğla'da çıkan orman yangınından etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere Çatalağzı'nda toplanan yardımlar Muğla-Milas Belediyesi'ne teslim edildi.

Yakın zamanda Ülkemizde meydana gelen yangın bölgelerine ulaştırmak üzere  Çatalağzı halkının yardımlarını  Çatalağzı Belediyesi olarak Muğla Milas Belediyesi'ne teslim edildi. Yardımları ulaştırmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı ve Zabıta Amir vekili Engin Taşdemir görevlendirililirken yardımlar bizzat Muğla Milas Belediyesine teslim edildi. 
Çatalağzı Belediye Başkan Yardımcısı ve zabıta Müdürü Engin Taşdemir toplanan yardımları bizzat teslim etmenin gurur mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Belediye Başkanı Muhammet Tokat bey bu güzel jest için başdanışmanı Çatalağzı Belediye Başkanı Sayın Adnan Akgün ' ve Çatalağzı halkına teşekkür ederken,Milas  Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış'da günün anısına plaket takdim etti. Tanış "Çatalağzı Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda meslektaşım Sayın Engin Taşdemir' e desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi

Taşdemir de" Zabıta müdürü Sayın Salim Tanış göstermiş oldukları ilgi ve misafirseverlik için teşekkür ederim. Bizler zabıta Teşkilatı olarak her zaman yanlarındaki. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın "dedi. Ve Çatalagzı  Belediye  olarak plaket takdim edildi.

Ayrıca Çatalagzi Belediye Başkanı Adnan Akgün'de yardım eden vatandaşlarına teşekkür ederek, "Çatalagzı halkı yardım sever olup,güzel birlik beraberlik örneği göstermiştir" dedi. 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi