AK Parti Çatalağzı Belde Teşkilatı'nın 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Pazar günü Çatalağzı Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongreye, İl Başkanı Zeki Tosun,  AK Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, İlçe Başkanları, Belde Başkanları, Belediye Başkanları, partililer, davetliler.

Çatalağzı Belde Başkanı Kerem Güneş, ''Hakkınızı helal edin'' dedi.
Ak Parti kilimi İlçe Başkanı Sedat Demirci'de ''Çatalağzı ve Muslu belediyelerine Ak Parti bayrağını dikeceğiz '' dedi.
Ak Parti milletvekili Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ve İl Başkanı Zeki Tosun yaptıkları konuşmalarda birlik beraberlik mesajı verdi.
Çatalağzı Belde Başkanlığıa 6 yıl aradan sonra yeniden göreve gelen Demirhan Demircioğlu da Çatalağzı'nda AK Parti bayrağı dikmek için söz verdi.
Kenan Güneş 2014'te görevi devraldığı Demirhan Demirci'ye tekrar görevi devretmiş oldu.

Demircioğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:
2002 yılında partimize üye olarak siyasi hayatıma başladım. 2002 – 2008 yıllları arası Ak Parti Çatalağzı Belde Yönetim Kurulu Üyeliği 2008 – .2014 yılları arası Ak Parti Çatalağzı Belde Başkanlığı 2015 yılında26. ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için  Ak Parti Kilimli İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi Üyeliği .2018 yılında  Ak Parti Kilimli İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi Üyeliği görevlerini yaptım.16 yıllık Partimdeki siyasi ve 16 yıllık Belediye tecrübemi birleştirerek Beldemize hizmet etmek amacıyla 2019 seçimlerinde belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulundum. Bugün ise Değerli Milletvekillerimizin İl ve İlçe Başkanımızın Belde başkanlığını bize tevdi etmesi ile tekrar partimize ve beldemize hizmet için Çatalağzı Belde Başkanlığı’na aday olarak çalışmalarımıza başlamış bulunuyorum.
Bizim şahsi davamız yoktur, bizim için mesele Türkiye'dir ÇATALAĞZI meselesidir, milletimizin geleceğidir. 
Davası ümmet olanın derdi de büyük oluyor. AK Parti artık sadece Türkiye'nin partisi değildir. Türkiye sınırlarının dışında yaşayan ve Türk kimliği taşımayan milyonlarca insanın davası ve sevdasıdır AK Parti. Osmanlı'nın artığısınız dediklerinde kahrolan Kerküklü teyzenin, bizi kimlere bırakıp gittiniz diye haykıran Halepli dedenin, siz çağırılınca değil beklenen bir milletsiniz diyen Bosnalı annenin, parmağını kendisine silah doğrultmuş İsrail askerlerine cesaretle sallayıp bir gün gelecekler diye bağıran Gazzeli çocuğun umududur AK Parti.
AK Parti, Türkiye'dir. Bize göre dava adamının görevi ancak son nefesini verince biter. Bizim lügatımızda hak davası için küsmek, kırılmak, darılmak asla yoktur, olmayacaktır. İl Başkanı, İl başkan yardımcıları, belediye başkanı, milletvekili, ilçe ve belde başkanı gibi unvanlı görevler, bu büyük yürüyüşte sadece birer hizmet vesilesidir, hizmet vasıtasıdır. Bizlerde bu hizmet için, elimizi taşın altına koymuş hizmetkâr olmuşuz ve olmaya da devam etmekteyiz.
Bizler biliyoruz ki hizmet siyasetle başlar. Fakat Siyaset, tabiatı gereği zor, mesuliyetli ve meşakkatli bir iştir. Siyaset elini taşın altına koyma ve sorumluluğu üstlenmektir.. 
Çatalağzı Belde Teşkilatı olarak Omuzlarımızdaki sorumluluğun idraki içinde, soğukkanlılıkla, metanetle hizmetlerimizi yürüteceğiz. Kuruluşundan bugüne kadar bu partide emeği olan dava arkadaşlarıma ve bugün bayrağı teslim alacağım Belde Başkanımız Kerem GÜNEŞ ve yönetimine  bugüne kadar göstermiş oldukları fedakârlıklardan ve başarılarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gün burada değerli delegelerimizin oyları ile onaylayacağı teşkilat kadromuzu genişleterek kurumsallaşmayı da sağlamaktayız. Gölgelerin üzerimize en çok geldiği dönemde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın  bize bir tek tavsiyesi vardı: Durmak yok, yola devam. Durmadan dinlenmeden Çatalağzı'nı  gelecek ideallerine taşıyacağız  ve İnandığımız yolda durmadan, ilk günkü heyecanla yürümeye devam edeceğiz.
Bizler bu inançla Partimizin 7. Olağan Kongremizin hayırlara ve yeni bir dinamizme vesile olmasını yüce  Allah'tan temenni ediyorum. Kongremizin partimiz, ülkemiz ,milletimiz ve  beldemiz için hayırlı olmasını diliyorum.Kongremizi onurlandıran Sizlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'' dedi.
AK Parti Çatalağzı Belediye teşkilatı yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
YENİ YÖNETİM-
Demirhan Demircioğlu, Ali Kırımsal, Çağrı Dursun, Fatma kardaş, Hasan Durmuş, İrfan Yıldız, Mahir Akman, Murat Recepkethüda, Necmettin Aktürk, Serdar Aydın, Veli Akhan.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi