Bülent Kantarcı kendi kendine anket yapıyor

“ Çaycuma mı, Zonguldak mı?”

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın kendisine ait sosyal medya hesabından “ Bülent Kantarcı Çaycuma’dan mı, Zonguldak’tan mı aday olsun?” başlığı ile anket yapması CHP çevrelerinde şaşkınlıkla karşılandı.

CHP’nin Zonguldak’tan resmi başvurusunu yapmış olan 3 aday adayı bulunduğunu belirten partililer, “ Sayın Kantarcı’nın kendi kendine böyle bir anket düzenlemesine anlam veremedik. CHP’nin Zonguldak Belediye Başkanlığı için resmi başvuru yapmış 3 aday adayı vardır. Bu insanları yok sayarak böyle bir anket düzenlemek şık olmadı. Üstelik CHP yetkililerince Bülent Kantarcı’nın Çaycuma’dan yeniden aday olacağı kamuoyuna deklere edilmişti. Sayın Kantarcı, nereden aday olacağına kendisi mi karar verecek, yoksa CHP’nin yetkili kurulları mı?” şeklinde konuştular.

Öte yandan, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın kendi sosyal medya hesabından “ Çaycuma mı, Zonguldak mı?” şeklinde anket düzenlemesinin CHP Zonguldak Belediye Başkanlığı aday adayları Tahsin Erdem, Osman Yayla ve Şenol Şanal tarafından nasıl karşılanacağı merak ediliyor.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi