Çaycuma Kültür ve Yardım Derneği genel kurulunda Ramazan Taşdemir görevi Kemal Esat Topuz'a devretti 

Çaycuma Kültür ve Yardım Derneği nin ikinci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Derneğin 4 yıldır başkanlığını yürüten Ramazan Taşdemir, kongrede başkanlık görevini Kemal Esat Topuz'a devretti. Zonguldak Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen kongreye üyeler ve davetliler katıldı 

TAŞDEMİR: GÖREVİ DEVRETTİM ANCAK ONLARI ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIM

Görevini devreden Ramadan Taşdemir yaptığı açıklamada, sebebiyle görevi devre ettiğini belirterek,"Her zaman onların yanında ondan destekçisi olmaya devam edeceğim. Yönetimin gençleşmesi gerekiyordu ve yeni yönetim gerçekten çok büyük hizmetler yapacak tüm yönetimi kutluyorum tebrik ediyorum"

TOPUZ: YENİ YÖNETİM OLARAK EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ..

Derneğin Başkanı Kemal Esat Topuz'da, "Ben de gibi kurulduğu günden beri yönetiminde görev almaktayım. Beraber uyumlu bir şekilde çalıştık. Ramazan bey'e hizmetlerden dolayı derneğimiz adına şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Kongremiz hayırlı olmasını diliyoruz Ben de elimden geldiğince en iyi şekilde memleketimiz için hizmetlerde bulunmaya çalışacağız. Dernek adına hayırlı uğurlu olsun teşekkür ederim"dedi 


Muzaffer Kalaycıoğlu'nun Divan başkanlığında gerçekleştirilen kongrede, yönetim kurulu ve faaliyet raporu denetim Kurulu raporları onaylandı. Seçimler ve tüzük tadilatı gerçekleştirildi.

Murat Taşdemir kongrede yaptığı konuşmada yaptıkları çalışmaları anlattı.

YENİ YÖNETİM:
Kemal Esat Topuz, Erkan Üstüntaş, Hasan Aydın, Muhammed Özdemir, Tuncay Yardımcı, Nihat Kaleoğlu, Nadir Topuz, Naciye Alan, Nihat Oruç, Veysel Başören, Süleyman Baysal, Nusret Eryılmaz, Yalçın Yiğit, Abdullah Yüzlü.

DENETLEME KURULU:
Mahir İnan, Hayri Tasmacı, Fatih Korkut.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi