Cumhuriyet halk partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe tarafından Birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltıya, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, eski milletvekili Ali ihsan Köktürk Köktürk, Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye başkanı Bülent Kantarcı, Saadet Partisi il Başkanı Sadık Kar, İYİ Parti il yöneticileri, TMMOB başkanı Erdoğan Kaymakçı, İlçe başkanları, belde başkanları, il Genel Meclisi üyeleri ve teşkilatların yönetimleri, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar ile davetli topluğu katıldı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman konukların kapıda tek tek karşılayarak hoş geldin dedi.

CHP Merkez İlçe başkanı Fikret Zaman, seçim öncesi birlik beraberlik kahvaltısında bir araya geldiklerini belirterek, “Bildiğiniz gibi seçimleri gidiyoruz. 24 Haziran’da milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak ve bu seçimler çok önemli. Bu seçimde tavır alabilmek için bu tür etkinlikler yapmamız gerekiyor. Biz bunu Zonguldak’ta gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimiz, belediye başkanlarımız ve sevenlerince burada ve aynı zamanda şunu da söyleyeyim, Saadet Partisi, İYİ Parti temsilcileri buradalar. Buda birlik ve dayanışmanın göstergesidir. Kahvaltının amacı da birlik ve dayanışma içerisinde olmamızdır.” Dedi.

Fikret Zaman gazetecilerin, “Umut Başoğlu’nu istifa etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusunu, “demokratik hakkını kullandı ve tercihini yaptı.” Dedi

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi