Zonguldak'taki CHP'li Belediye Başkanları Afyonkarahisar'daki kampa katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  mahalli yönetim stratejisini belirlemek üzere Afyonkarahisar'da yapacağı kamp Bugün başladı.
Türkiye genelindeki Cumhuriyet Halk Partisi'nin İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanının tamamının katıldığı kampta CHP'li belediyelerin koordinasyonu ve aktif çalışması için yol haritası belirlenecek.Kampta genel merkez bünyesinde belediyeleri takip için oluşturulacak yerel yönetimler koordinasyon Merkezi ve danışma kuruluna dair görüşlerde bulunulacak.
KAMPA ZONGULDAK'TA 11 CHP'Li BELEDIYE BAŞKANI KATILDI
Afyonkarahisar'daki kampa Zonguldak'tan 11 CHP'li İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanı katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'daki başlayan kamp hakkında bilgiler vererek, "Bugün 3 günlük bir belediye başkanlarımızla genel merkezimizin düzenlediği bir kampımız var. burada bütün büyükşehir Belediye başkanlarımız, İl belediye Başkanlarımız, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızla 3 günlük bir kamp olacak.
Bunun akabinde buradaki genel konular üzerinde ağırlıkla durulacak, belediyeler anlamındaki belediyelerin bütçeleri belediyelerin yatırım şeklindeki yapılacak periyotları Bunlar hepsi bu kamp döneminde görüş alışverişleri yapılacak"  ifadelerini kullandı.

CHP İL BAŞKANLARI TOPLANTISI AĞUSTOSTA YAPILACAK
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney ayrıca Ağustos ayında Partisi'nin il başkanları toplantısının yapılacağını belirterek, "16-17-18 Ağustos tarihlerinde Nevşehir'de il başkanları toplantımız var. Kapodokya'da yapılacak olan toplantıda il başkanları olarak genel başkanımızla bir araya geleceğiz. Burada da İl başkanları ile yapılacak olan toplantıda; stratejik olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin bütün hedeflere 2023 genel seçim hedefleriyle ilgili görüş alışverişleri yapılacak. Onun için biz şuan da çalışmalarımızı bütün il başkanları il nezdinde sürdürüyoruz. Zonguldak'ta ilçe başkanlarıyla görüş alışverişlerimizi  yapıyoruz ona göre de tabi bizde Nevşehir'de görüşlerimizi bildireceğiz .Bu hafta ve önümüzdeki hafta yoğun bir tempoyla geçecek. İnşallah hayırlısı olacak." Şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi