CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’ın, henüz adaylık başvurusu bile yapmayan CHP 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın’ı eleştirmesi CHP tabanından ve bazı parti yöneticilerinden büyük tepki gördü.

CHP Genel Merkezi’nin yaptırdığı anket sonuçlarını kabul etmek istemeyen ve durup dururken Harun Akın’ı eleştirip, Bülent Kantarcı’yı övmeye çalışan Fikret Zaman’ın sözleri partiyi karıştırdı.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan CHP’li vatandaşlar, “ Fikret Zaman’ın ne yapmak istediğini anlayamadık. Harun Akın halen resmi başvuru dahi yapmamıştır. CHP Genel Merkezi”nin yaptırdığı anketten birinci çıkması onun suçu değildir. Kaldı ki, bir seçim sürecinde, CHP Merkez İlçe Başkanı’nın kendi ayağına kurşun sıkar gibi kendi partisinin muhtemel bir adayı hakkında böyle konuşması kabul edilemez. CHP Genel Merkezi, Harun Akın’ı aday gösterirse ne olacak? O zaman Fikret Zaman bu söyledikleri karşısında nasıl bir tutum izleyecek? Bu sözler, CHP Merkez İlçe Başkanı sıfatını taşıyan bir kişiye hiç yakışmadı? Harun Akın hakkında diğer siyasi partilerin yöneticileri bile böyle sözler söylemiyor.” şeklinde konuştular.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi