Zonguldak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde çocuklara iftar sonrasında Hacivat ve Karagöz oyunu sergilendi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan ve Zonguldak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çalışmaları gerçekleştirilen Okul Destek Projesi, Sosyal Uyum Programı, Çocuk Hakları Komitesine üye olan çocuklar ve aileleri ile 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanununa göre Danışmanlık Tedbir Kararı ile desteklenen çocuklar ve ailelerinin katılımıyla Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde iftar programı düzenlendi. Zonguldak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcıları Yusuf Emre Yalçınkaya ve Elif Gökdoğan Şahin'in de katıldığı programda çocuklar ve aileler Ramazan Ayının birlik ve beraberlik anlayışı doğrultusunda bir araya gelirken güzel bir günün ardından gelenek ve göreneklerimizin değişmez bir parçası olan Hacivat Karagöz programına katıldılar.
Gölge Oyunu gösterisine büyük bir ilgi duyan çocuklar oldukça eğlenceli vakit geçirdiler. Zonguldak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, "Her zaman gelenek ve göreneklerimizin devam etmesini istiyoruz ve çocuklarımızın gelenek ve göreneklerimizi benimsemesini arzu ediyoruz." diyerek gelenek ve göreneklerimizin önemini vurguladı.

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi