DEVREK BELEDİYESİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Devrek Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen gezici sinemaya çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Proje kapsamında, mobil tırın içerisinde kurulan sinema salonunda dev ekranda film izleyen çocuklar büyük mutluluk yaşadılar. Sinema kültürünün gelecek nesillere aktarılması adına düzenlenen organizasyonla birlikte Devrek’te iki gün boyunca yaklaşık 1000 çocuk sinemayla buluştu. Patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi yaşayan çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Devrek Belediyesi katkılarıyla çocuklar için düzenlenen “Gezen Sinema” etkinliğinde çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Semerci,  çocukların kültürel ve hayal dünyasına katkı sağlayan böylesi projelerin desteklenmesi anlamında ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini dile getirdi. Birçoğu belki de ilk kez beyaz perdeyle tanışan çocukların yüzlerindeki gülümse ve heyecanın kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Başkan Semerci projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çocuklar ve aileleri de Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Devrek Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile emeği geçen herkese teşekkür ettiler.


Editör: Haber Merkezi