AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, yayınladığı bir mesajla 30 Ağustos Zafer bayramı’nı kutladı.

Çolakoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘Aziz hemşerilerim, 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

Bilindiği üzere, Ağustos ay’ı, şanlı destanlarımızın tarihin sayfalarına altın harflerle yazdırıldığı aylardan birisidir. Bu ay içerisinde 26 Ağustos’ta Malazgirt Zaferini her zaman olduğu gibi coşkuyla kutladık. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da yine büyük bir coşkuyla kutlayacağız.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos’ta başlatılan taarruzla 30 Ağustos 1922 tarihinde büyük zafer kazanılmış ve 9 Eylül’de de cennet vatanımız düşmandan tamamen temizlenerek bizlere emanet edilmiştir.

Tarihi şanla, şerefle ve zaferlerle dolu bir milletin evlatları olarak topyekûn verilen mücadeleler sonunda kazanılan bu cennet vatanımıza, bizi biz yapan kardeşliğimize, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız.

Bugün de yeni zaferlerin, yeni başarıların eşiğinde bulunduğumuzu biliyoruz.  Son zamanlarda artan ekonomik saldırıları  milletimize güvenenlerle birlikte bu mücadeleyi de atlatacağız. Elde ettiğimiz tüm kazanımları gelecek kuşaklara aktarmak adına yaşamak ve yaşatmak ortak sorumluluğumuz olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı bir kez daha en kalbi duygularımla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, eşsiz fedakârlıklarıyla ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla minnetle anıyorum.’

Editör: Haber Merkezi