31. Vergi Haftası kapsamında ziyaretini sürdüren Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz'e,  Esnaf ve sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun tarafından sürpriz yaş pasta kutlaması yapıldı. Coşkun, Temiz ve yöneticiler birlikte yaş pasta keserek Vergi Haftasını kutladılar.

31. Vergi Haftası kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve beraberindeki üst düzey yöneticiler, ziyaretlerini sürdürüyor.Pazartesi günü Vali Bektaş ve Belediye Başkanı Selim Alan'ı ziyaret eden Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve yöneticiler bugün de Zonguldak Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ziyaret etti. Ziyarette ZESOB Yönetim Kurulu Üyesi olan oda başkanları da hazır bulundu.

TEMİZ, COŞKUN'A ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
Ziyarette Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz , Esnaf ve sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun'a çiçek takdim etti.

TEMİZ: İLİŞKİLERİMİZ VE İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK..
Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, "31. Vergi Haftası kapsamında en önemli paydaşlarımızdan biri olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımızı  ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz ve bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. İlişkilerimizde işbirliğimiz her zaman devam edecek."dedi.

COŞKUN: VERGİ KUTSAL BİR KAZANÇTIR..
Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun'n  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "31.Vergi Haftamızda özellikle Vergi Dairesi Başkanımız ve daire müdürleri bizi ziyaret ettiler. Biz bu ziyaretten gurur duyduk. Vergi kutsal bir kazançtır, vergilendirilmiş bir kazançtır  .Bizlerde vergimizi vererek hem ülke ekonomisine hem de ülkenin gelişmesine katkı yapmaya çalışıyoruz. Herkesi kararınca vergisinin ödemesi konusunda gerekli çalışmaları yapacağız.Verginin tabana yayılmasını da bize de büyük görevler düşüyor ve hepsini yerine getirip vatandaşımızı vergi konusunda bilinçlendirmeye çalışacağız" Şeklinde konuştu.

SÜRPRİZ YAŞ PASTA
Konuşmaların ardından üzerinde ''Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır'' yazılı olan yaş pasta masaya getirildi.
Sürpriz karşısında mutlu olduğunu belirterek Halil İbrahim Temiz, Muharrem Coşkun'a teşekkür etti.
Ardından Muharrem Coşkun, Halil İbrahim Temiz ve yöneticiler hep birlikte yaş pastayı keserek Vergi Haftasını kutladılar.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi