CHP İl Başkanı Murat Pulat’ın Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile Belediye çalışmalarına yönelik yaptığı eleştirilere cevap veren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, dertlerin ve sorunların çözümünün 3-5 kişi ile masalarda değil Sokak ve Caddelerde olduğunu dile getirdi. 
Tosun açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “CHP İl Başkanı Murat Pulat belli ki yoğun baskılar ve belli odakların zorlamaları sonucu teşkilatına şirin gözükmek adına belediye başkanımıza kabul etmemizin mümkün olmadığı eleştirilerde bulunmuş. 
Kendisi hiçbir şekilde bize siyaset dersi vermesin, Adab-ı Muaşeret kurallarını anlatmaya kalkmasın.
Cumhuriyet tarihinin en büyük demokratikleşme ve değişim hamlesini başlattığımız günden bu yana iktidar olmamız ve gerçekleştirilen son yerel seçimlerde, yıllarca, Zonguldak’ımızın kıymetli halkına hak ettiği güzellikleri veremeyen çiftlik gibi yönetilen Belediye Başkanlığını devralmamızı hala hazmedememiş, şehrimiz için hedeflerimizin olmasını ve elhamdülillah sorunsuz bir şekilde azimle hedeflerimize ilerliyor olmamız kendilerini oldukça rahatsız etmiş olmalıdır ki halkımızın hizmetkarı olan  Belediye Başkanımız hakkında aslı astarı olmayan, içi boş söylemlerde bulunmuş.
Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirmiş olduğu her hizmetin ardından kendisine teşekkür eden vatandaşlarımıza; Rabbim devletimize zeval vermesin şeklinde cevap verecek kadar kibirden uzak devletine bağlı bir belediye başkanımızdır. Belediye Başkanlığından önce ki yaşantısında da Kızılay’ımızda yaptıkları ile Zonguldak’ımızın ismini ülkemize duyurmuş, hemşehrilerimizin teveccühü ile 10 yıllık hizmetsiz geçen yılları sonlandırmıştır. 
Sayın İl Başkanı acaba memleketimizde hangi vatandaşımızı kalben, tevazu ve samimiyetle kucaklamış derdiyle dertlenmiş? 
Dertlerin çözümü, 3-5 partilisiyle kurulan masalar değil sokaklarda, caddelerdedir. 
Sokaklara caddelere çıkmayıp kulaktan dolma yorumlarla, yaptığımız hizmetleri yorumlayıp siyasi basiretsizlik örneği göstermiştir. Yıllarca Zonguldak’ımızı yönetip bir çivi dahi çakmayı beceremeyenlerin şimdi bu yapılan hizmetleri eleştirmesi kendi beceriksizliklerini örtmek için beyhude bir çabadan başka bir şey değildir. 
Bizim yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sizler hayal bile edemezsiniz. 
Artık bütün hemşehrilerimizin hizmet almaya başladığı, umutların yeşerdiği bu pandemi ortamında bile hem hükümetimizin hem de belediyelerimizin hizmetleri hızlı bir şekilde sürdüğü dönemde bu çıkış manidardır. Bu hizmetlerden rahatsız olanları kendi haline bırakıyor, halkımıza vermiş olduğumuz sözleri tutmak adına Teşkilatımızla ve Belediye Başkanlarımızla birlikte ‘Durmak Yok Hizmete Devam’ diyoruz.”(Haber-Ercan Demir)


 

Editör: Haber Merkezi