CUMHURBAŞKANININ MÜJDELERİ HEYECAN YARATTI…

Bugün Ereğli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdelerin başında gelen Erdemir’e 1000 işçi alımı ve Üniversite Kampüsü olayı heyecan yarattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz. Ereğli’de katıldığı miting batı Karadeniz bölgesinde konuşulmaya başlandı.

KAMPÜS İŞİ TAMAM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kdz. Ereğli’nin en büyük beklentilerinden biri olan Devlet Hastanesi eski arsalarına yapılması düşünülen Üniversite Kampüsü projesi ile ilgili olarak da, askeri güvenlik bölgesi sorununun çözüldüğünü ve kampüsün yapılacağını müjdeledi.Erdoğan’ın diğer müjdesi ise, Kdz. Ereğli’nin demiryolu ile tüm dünyaya bağlanma projesi oldu ve demiryolu projesinin etüt çalışmalarının tamamlanması konusu oldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yine Kdz. Ereğli’nin en büyük beklentisi olan tersaneler bölgesi konusunda ise, Ereğli tersanelerinin ülkenin en iyi tersaneler arasında yer alması için gerekli desteğin verileceğini açıkladı.

DAHA İYİSİNİ YAPABİLECEK VAR MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli halkına verdiği bu müjdeler ile ilgili olarak AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, “Daha iyisini yapabilecek başka bir aday var mı?” dedi.

Mitinge katılımın rekor seviyede olduğunu belirten Erol Şahin, Kdz. Ereğli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı misafirperverlik görevini yerine getirdiğini, şimdi sıranın 31 Mart seçimleri olduğunu, seçimlerde de Ereğli’nin aynı performansı göstermesi ve kendisinin belediye başkanı seçilmesi halinde Ereğli’nin açıklanan bu hizmetlerden çok daha fazlasını alabileceğini söyledi.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi