AK Parti Zonguldak Kilimli ilçe başkanı Orhan Gebeş Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak mitingini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye taşkömürü Kurumu'na Bu yıl 1000 kişinin alınacağını ve önümüzde ki yılda 500 kişinin alınacağı müjdesini verdiğini belirterek,”Cumhurbaşkanımız Zonguldak Ziyareti ile bizleri gururlandırdı ve mutlu etmiştir” dedi. Orhan Gebeş konuşmasında şunları söyledi;

İSTİHDAM KONUSUNDAKİ MÜJDESİNE ZONGULDAK’IMIZIN İHTİYACI VARDI

“Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız sayın genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak’ımıza gelerek Zonguldak halkı ile bütünleştiği ve bizi de onurlandırdı gururlandırdı ve şeref verdi. Bunun yanında kentimizin bugüne kadar ki süreçte yatırımlarında bahsederken ileriye dönük yatırımlarıyla da ilgili çok güzel mesajlar ve çok güzel müjdeler verdi. Zonguldak’ın ne kadar önemli bir kent olduğunun altını çizerek vurguladı, bize verdiği değeri gösterdik gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak ziyaretiyle çok mutlu olduk ve bizi gururlandırdı. Türkiye taşkömürü Kurumu’ndaki işçi sayısının artırılacağını müjdesini vermesi ve mekanizma kazı sistemi ile ilgili açıklaması tamamen ithal kömürden kurtulmaya yönelik çalışmalarını hem enerji bakanımızın hem de Cumhurbaşkanımızın ifadelerinden dinledik. Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldak’ın çok önemli olduğunu özellikle vurguladı ve bu anlamda bizi gururlandırdı. Özellikle İstihdam konusundaki müjdesine Zonguldak’ımızın ihtiyacı vardı, kurumumuzun ihtiyacı vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun diyoruz bu vermiş olduğu Müjde ile ilgili. Bu senenin sonuna kadar bin kişi ve önümüzdeki sene de 500 kişi kişilik bir istihdam Zonguldak ekonomisine canlılık getirecek, hem üretimim de daha üst noktalara taşımasını sağlayacak. Bunlar güzel şeyler. Sahil yolunun 3 yıl içerisinde tamamlanacağını vurgulaması, Mithatpaşa Tüneli'nin tamamlanacağını söylemesi, Zonguldak Devrek ve Zonguldak Ereğli yollarının tamamlanacağını söylemesi, yani karayolu anlamında Zonguldak’a yakışır şekilde tamamlanacağını söylemesi, maliyeti ne olursa olsun çok güzel müjdeler bunlar ve bize ne kadar değer verdiğini, önem verdiğini gösterir. O anlamda Sayın cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu Bizi biraz daha sorumlu kıldı. 24 Haziran'da parlamento seçimleri ve başkanlık seçimlerinde yüz güldürecek bir sonuçta çıkmamız gerekiyor ve sandıklardan istenilen oranda çıkmamız gerekiyor. O anlamda çok çalışacağız ve çok çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da bunun farkındalar. Bu anlamda üzerlerine düşen görevi yerine getireceğiz. Özellikle Zonguldak’ımıza gelirken Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bilim ve teknoloji bakanı getirmesi Zonguldak için Aslında çok dikkate alınması gereken noktadır. Kilimli halkına özellikle seslenmek istiyoruz. Teşkilat olarak göreve geldiğimiz andan itibaren insanüstü fedakarlık göstererek çalışan teşkilat üyesi, kadın kolları, gençlik kolları, ana kademe tüm Teşkilatım adına Kilimli halkının bugün mitingimize göstermiş oldukları ilgi ve katılımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Onların destekleriyle Kilimli ve Zonguldak’a çok daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz.

tekrar özellikle Gelik Beldesi, Muslu Beldesi Çatalağzı Beldesi, bağlı dört köyümüz ve 9 ilçe mahallemiz sakinleri ne çok teşekkür ediyorum. AK Parti sevdalılarına Çok teşekkür ediyorum. Sizlerin aracılığı da bunları etmekten mutluluk diyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi