Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı Uzun Mehmet Camii'nde basın toplantısı düzenledi,eleştirilere yanıt verdi. Ak Partide hainler var açıklamasının ardından gündeme gelen Alan,Whatsapp konuşmalarının basına yansıtıldığını ve bunları yayanın hain olduğunu söyledi

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 4 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı Uzun Mehmet Camii'nde basın toplantısı düzenledi.Yapılan hizmetleri anlatan Alan,eleştirilere de yanıt verdi.Zonguldak'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını vurgulayan Başkan Alan,"Sayın Cumhurbaşkanımız 4 Mart'tan beri Zonguldak'a gelmedi" dedi.

Ak Partide hainler var açıklamasının ardından gündeme gelen Belediye Başkanı Selim Alan,Whatsapp konuşmalarının basına yansıtıldığını ve bunları yayanın hain olduğunu belirterek,"Sözlerimi başka yerlere çekmek isteyenler var. 22 kişlik grubumuzda benim sözlerimin dışarıya çıkmasını doğru bulmadığımı söyledim. Gereken yapılacaktır, fazla kaşımak istemiyorum" dedi.

Selim Alan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'un eleştirilerine yanıt verdi.Alan: "Sayın Ebru Uzun'a yeri geldiğinde de söyledim. Belediye Başkanına yapılan eleştiriyi kamuoyuna bırakıyorum. Basit siyaset yapıyor. Biz söz verdiğimiz işleri yerine getirmeye çalışıyorum. Elbette eleştiriler olacak, bölgemiz için yapılan eleştiriler bizim için değerlidir. Yalan, iftira, karalama haberlere karşıyım."dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Nizam Caddesinde ki çalışmaların uzun süredir neden devam ettiği konusu ile ilgili açıklama da bulundu.Alan: "Hassas bir işti.Gecikme var, çalışanları müteahhitleri bende uyardım. Orada ki herkes bizim insanımız. 15-20 günlük süreçte inşallah çalışmalar bitecek. Seçime yakın göz boyamak için yapılmadı"dedi.

Zonguldak'ta otopark sorununun kalkacağını açıklayan Alan,"Vatandaşlarımıza müjdeyi yakında vereceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın ve şehrimizin en büyük sorunu olan otopark sorununu yakında çözeceğiz" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, suya yapılan zamlara ilişkin eleştirilere de yanıt vererek,"kayıp kaçakları önleme noktasında çalışmalarımız sürüyor. Suya zam yapmak zorundaydık, yoksa susuz kalacaktık"dedi.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ankara'da bazı bürokratların şikayet ettiği yönündeki iddialara tepki göstererek, öyle bir şey kesinlikle yok ifadesini kullandı. Başkan Ömer Selim Ayrıca,"hancıyız bürokratlar yolcudur Bizler hep bu şehirde kalacağız hizmetimizi en güzel şekilde yapmak için çaba içindeyiz"dedi.
 

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi