Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak ziyaretini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zonguldak’a gelişinin kendilerine güç verdiğini belirten Necdet karaveli  şunları söyledi: “Her şeyden önce Sayın cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımıza teşekkür ediyoruz ilginize geldiler. Gerçekten bu bizim için bir onurdur. Atmosfer de çok güzeldi. Doğrusunu söylemek gerekirse seçim çalışmaları açısından Bizim ilimizi güçlendirdiği, bizi rahatlattı inşallah. Zaten seçimle ilgili bir sıkıntımız yoktu. Dünden sonra da artık ben hiçbir sıkıntı olabileceğini tahmin etmiyorum. İnşallah biz 24 Haziran'da Parti anlamında Zonguldak’ta başarılı bir sonuç elde edeceğiz diye düşünüyoruz. Tabi Cumhurbaşkanımızın Türkiye Taşkömürü Kurumu’na işçi alımı ile ilgili söylediği sözler çok önemli. Ayrıca yatırımlar hakkında ki açıklamaları çok önemliydi. Filyos ile beraber ilimizde istihdam anlamında bir sorun kalmayacak. Filyos Projesi hayata geçinceye kadar madenlere işçi alımları çok önemli. İnşallah TTK’da yeni mekanizasyon sistemleriyle de biz ocaklarımız da kim üretimi çoğaltarak Türkiye taşkömürü Kurumu'na daha çok işçi alımı noktasında İnşallah muvaffak olacağız diye düşünüyoruz. Ben tekrar söylüyorum Seçim anlamında hiçbir sorun kalmadı. Sayın Cumhurbaşkanımızın gelmesi de bize büyük bir güç kattı. Tabii ki 24 Haziran’da Zonguldak’ta ve hem de ülke genelinde başarılı bir sonuç elde edeceğiz inşallah ve bir sıkıntı olmayacak diyorum” dedi.

Karaveli ayrıca Millet Bahçesi yapılacak olan Lauvar alanı konusunda üzerilerine düşeni sonuna kadar yapacaklarını da sözlerine ekledi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi