Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen vatan haini darbe girişimi sırasında, Türk Milleti’nin temsilcileri Gazi Meclis’i terk etmedi.

Hain darbe girişiminin gerçekleştirildiği 15 Temmuz 2016 gecesi, TBMM bombalandığı sırada, ölümü göze alarak Meclis’i terk etmeyen milletvekillerinden CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sosyal medya hesabından o karanlık geceye ilişkin bir paylaşımda bulundu. TBMM’nin bodrum katında şimdiki Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve o zamanki TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ile birlikte darbeye karşı kolkola direnen Ünal Demirtaş paylaşımında şunları söyledi :

 “15 Temmuz darbe girişimi gecesi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile Meclise gittim. Bu fotoğraf sabaha karşı meclis bombalanırken sığınak benzeri meclisin bodrum katında çekildi... Karşımdaki kişilerden birisi de bu günün Adalet Bakanı Abdulhamit Gül....Bir diğeri de o dönemin Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya...O gün bütün milletvekilleri darbeye karşı kolkolaydık...”

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi