İşadamı Davut Acar, malum, muhbir-ihbarcı gazeteciye yazdıklarını ispatlaması için yeniden seslenerek, “Yazdıklarını ispat edemezse namussuzdur, şerefsizdir” şeklinde konuştu.

Halkın Sesi Gazetesi’nde “Gözünü çöplük doyursun!” başlığı ile verilen sözde haberin tamamen gerçek dışı ve uydurma olduğunu vurgulayan Davut Acar, “ Benim bu konuda belediye başkanlığına hiçbir başvurum olmamıştır. Ne Sayın Akdemir, ne de Sayın Darende ile görüşme yapmadım. Senaryoyu yazan da o, başrolde oynayan da odur. Şimdi buradan yeniden çağrıda bulunuyorum. Eğer, yazdıklarını ispat edemezse şerefsizdir, namussuzdur. Namuslu ve şerefli insanlar başkalarına iftira atmazlar, resmi makamları zan altında bırakmazlar” şeklinde konuştu.

İNSANLARIN YÜZÜNE NASIL BAKIYOR?

Erdoğan Demir’i dolandıran ve onun parası ile araba alıp, cafe çalıştıran, kişilere, kurumlara ve devlete olan borçlarını ödememek için gazetesine sürekli takla attırıp, sürekli hisselerini devreden, nitelikli dolandırıcılığı meslek haline getiren Mustafa Özdemir, bir haftadan beri ısrarlı çağrılarımıza rağmen “büfe” konusunda yaptığı yayını ispat edemedi.

Her zamanki gibi yine yalan ve iftira, yine şantaj ve gazetecilik etiği ile bağdaşmayan yayın yaptığı ortaya çıktı.

Şimdi Mustafa Özdemir’e mağdur ettiği, yalan-yanlış haber ve yazıları ile karalamaya çalıştığı insanlar adına soruyoruz.

Vicdanen rahat mısın?

Sen bu insanların yüzüne nasıl bakıyorsun?

Bak sana son bir dolandırıcılık haberi verelim.

Başkanı olduğun Subatanspor adına “şampiyonluk primi” adı altında para toplamışsın, şampiyon olamayınca da, topladığın paraları “eksik” bir şekilde geri verdiğin şeklinde söylentiler bizim kulağımıza kadar geliyor.

Böyle birşey var mı, yok mu, açıkla da kamuoyu gerçeği öğrenmiş olsun.

Muhbir-ihbarcı gazeteci, ey büyük başkan!

Bu işleri bırak, hemen kokusu yayılıyor.

İstersen Zonguldakspor’u da halka açalım, seni de Zonguldakspor’a başkan yapalım, batırmakla ünlü olduğun işyerlerin gibi orayı da batırırsın. Daha önce batırdığın işyerleri gibi Zonguldakspor’u da batır.

Sen bu işlerde büyük tecrübe sahibisin.

Topladığın paraları eksik iade ettiğin gibi, gazeteni de eksik basıp eksik dağıtıyor muşsun?

Senin oturduğun hiçbir yere kimse gelmiyor, Kavaklık’ta dahil, korkuları nedir biliyor musun Mustafa? 50-100 lira kağıt parasını bile istiyor, vermiyorsun. Onun yüzünden yanına kimse gelmiyor. Bize gelen haberler böyle! İstersen cevap hakkını kullanırsın.

Yaz Mustafa yaz!

Sadece “yalanlarını” değil, kendi gerçeklerini de yaz.

(HABER : UMUT İLİKSİZ)

Editör: Haber Merkezi