CHP’nin ekonomi kurmayları  Zonguldak ekonomisini masaya yatırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ekonomi politikaları ve işveren örgütlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığında; CHP'nin enerji ve altyapı projelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Enis Berberoğlu, Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve 24’üncü Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli'ninde aralarında bulunduğu CHP Ekonomi kurmayları,  Zonguldak'ta  ekonomiyi değerlendirmek üzere Zonguldak'a geldi.

Dedeman Otel'de düzenlenen ekonomi kurmayları toplantısına CHP Zonguldak Milletvekilkeri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz Ticaret ve Sanayi Odası ve meslek odası başkanları ile iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. 
 
Toplantıda tüm  paydaşlar ile Zonguldak ve Türkiye ekonomisi ele alındı.

CHP İl Başkanı Murat Pulat; "3 yıl önce bu salonda kömür çalıştayı yapmıştık. Biz burada ülkemizin ve Zonguldak'ın ekonomisini konuşacağız. daha sonra grubumuz ikiye ayrılacak,  yurtsuz gencin de vergiden gözü yaşlı esnafin da derdine dermanı biz olacağız."dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş;  "Bugün ekonomi konuşacağız hem Türkiye hem de Zonguldak için yararlı bir toplantı olacağını düşünüyorum"dedi. 

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz; "Zonguldak uzun yıllar Türkiye sanayisinin lokomotifi olmuş bir ildir. Bugün burda hepimiz Zonguldak ekonomisinin paydaşları olarak burdayız. Hem makro hem de mikro boyuta inerek şeffaf ve bilimsel ölçüde çalışmalar yapacağız"dedi. 

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak; 2019 yılının başından itibaren 26 ili ziyaret ettik ve sorunları yerinde dinledik, çözüm önerilerini de birlikte konuştuk. Sizin düşüncülerimizi bizim için önemli"dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi