Batı Karadeniz Sanayici İş İnsanları Dernekleri Federasyonu  tarafından organize edilen yapısal reformlar paneline Zonguldak'tan çok sayıda siyasi parti temsilcisi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Panelde Baksifed'in kurucusu rahmetli Bahri Küpeli anısına, şuan ki Baksifed Başkanı İsmail Külah ve Merhum Bahri Küpeli'nin eşi Fadime Küpeli'ye, En iyi Yargı Derneği Başkanı Avukat Mehmet Gün tarafından şükran plaketi takdim edildi.
Panelde misafirler de konuşmalar yaptı.Akademisyenler tarafından ekonomik konulu sempozyumlar gerçekleştirildi.

Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Külah yaptığı açıklamada, "Önceki Kurucu Başkanımız Rahmetli Bahri Küpeli'yi anma programıyla birlikte yapısal reformlar panelimize başladık.Merhum Başkanım Küpei'den aldığımız bayrağı daha da yükselterek devam ettireceğiz. Bölgemizde 6 sektörel Dernek ve 3 mesleki Derneği olan federasyonumuzun bölgesel olarak Bartın,Karabük ve Zonguldak illerinde daha da güçlendiririp yaygınlaştırarak değerli projelerimiz ile, değerli iş insanlarının ortak çalışması ile yapısal gücümüzü arttıracağız. Bölgenin ekonomik gücü, motoru olmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda bizim bağlı olduğumuz tamamen gönüllülük esasına dayalı üst konfederasyonumuz Türkonfed'de her zaman bizi destekliyor. Derneğimizin katılımlarla güçlendirerek bundan daha çok  yere geleceğiz Bu maksatla bu panelimize katılan tüm ortaklarımıza başta olmak üzere tüm katılımcı sivil toplum örgütlerimize basın mensuplarımıza ve tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi