Türkiye’nin 11 ilinde oteli bulunan Türk turizminin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, her biri ‘Güvenli Seyahat Sertifikası’ sahibi olan ve Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi WTTC tarafından ‘Safe Travel’ tastiği alan otellerinde, misafirleri için bayramı da kapsayacak şekilde yıl sonuna kadar devam edecek özel tatil paketleri hazırladı. 

Bulunduğu bölgelerin turizm potansiyeline, ilin sahip olduğu kültürel ve doğal güzelliklerinin bilinirliğine katkı sağlamayı amaçlayan Dedeman, pandemi döneminde kalabalık olan deniz tatillerine alternatif olarak kültürel zenginliklerin ve doğal güzelliklerin görülmesi için özel fırsatlar sunuyor. 

Zonguldak’ın ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyan Dedeman Zonguldak’ın özel tatil paketi, doğa ve kültür güzelliklerini deneyimleme fırsatı sunuyor.

Pandemi döneminde tüm Dedeman otellerinde uygulanan “Güvende Kal” önlemleri ile misafirlerine güvenli bir tatil imkânı sunan Dedeman Zonguldak, Dedeman kalitesi ve “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”nin deneyimlenebileceği dolu dolu bir hafta sonu tatil paketi sunuyor. Dedeman, pandemi nedeniyle deniz tatili yerine farklı tatil arayışında olanları, Zonguldak, Konya, Trabzon, Denizli, Gaziantep, Tokat, Erzurum, Eskişehir, Şanlıurfa, Elazığ ve İstanbul’un güzelliklerini keşfetmeye davet ediyor.

Zonguldak’ın görülmesi gereken doğal güzellikleri
Doğal ve tarihi güzellikleriyle kongre, doğa ve kültür turizminin çekim merkezi olan Zonguldak’ın ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyan Dedeman Zonguldak, denize sıfır konumu ile ağırladığı misafirlerini ilin doğal güzelliklerini keşfetmeye davet ediyor.

Otel hazırladığı tatil paketi kapsamında, mitolojik öykü ve efsaneleri ile ünlü, yan yana üç mağaradan oluşan Cehennemağzı Mağaraları ile Zonguldak’ın en uzun ikinci mağarası olarak bilinen Gökgöl Mağarası’nı ziyaret imkânı sunuyor.

Dedeman Zonguldak, yeni evlenecek çiftlere sürprizler dolu özel balayı paketi de sunuyor. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi